Sport

Szexin pózol Barbara a közismert márka naptárában

Létrehozva: 2012.09.09.

A legjobb magyar női hegyikerékpáros, Benkó Barbara is részt vett a világ leghíresebb bringás naptárának, a Cyclepassionnek a fotózásán, az olimpián 27. helyen végzett versenyző két hónapot is megkapott.

A junior világ-és Európa-bajnoki ezüstérmes hegyikerékpár- versenyző a londoni olimpián váltóhiba miatt a 27. helyen végzett, ennek ellenére élvezte a játékok hangulatát, mindenképpen azt tervezte, hogy részt vesz a záróünnepségen. Ám erre nem volt lehetősége, ugyanis versenyének másnapján felkérését kapott a Cyclepassion kerékpáros márkától: a világ legjobb versenyzőivel együtt vegyen részt a belga cég fotózásán.

Barbara először nemet mondott, de aztán mégis belevágott a tőle igencsak távol álló kalandba. A futam másnapján utazott Stuttgartba, a fotózásra Daniel Geiger stúdiójában került sor. A mindössze 22 éves versenyző ezzel a női mountain bike-ozás legnépszerűbb fórumán mutathatta meg magát.

– Furcsa volt a holdjáró csizma, nehezen egyensúlyoztam benne – mondta a bikemag.hu-nak Barbara.

– A kerékpáralkatrészeket és minket külön-külön fotóztak, később rakták össze a montázsokat, ezért tűnnek az apró alkatrészek olyan nagynak. A naptárat a napokban mutatták be az Eurobike kiállításon, a német csapatban versenyző magyar lány az egyetlen, aki két hónapot – március és december – is kapott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek