Sport

Dzsudzsák szerint Kokorin lehet az Eb felfedezettje

Turcsik Norbert

2012. május 30. szerda 15:15

Nyakunkon a lengyel–ukrán közös rendezésű futball Eb. A Bors természetesen kiemelt terjedelemben foglalkozik az eseménnyel: ezúttal a magyar focisták tornán szereplő csapattársait vettük górcső alá.

 

Juhász trélerre rakta Wasilewski autóját

– A lengyel Marcin Wasilewskivel szobatársak és jó barátok vagyunk, de a svéd Behrang Safarival is nagyszerűen kijövök – mesélte Juhász Roland, a belga Anderlecht védője.

– Wasilewski vagány, keleti srác, aki nem megy a szomszédba a poénokért. Legutóbb az egyik csapattársam kocsiját trélerre akarta tetetni, viszont kibabráltunk vele, mert mi vitettük el az ő autóját. Mivel két védőtársam szerepel az Eb-n, mindkettejükért szorítani fogok. A svédeket azért erősebbnek érzem, mint a lengyeleket, ők akár messzire is juthatnak a tornán.  

Komant lehagyta a góllövésben a Monaco horvát kapusa

– A görög válogatott csapattársaim jó fejek, imádják magukat fényezni – mondta Koman Vladimir, a Monaco középpályása. – Állandóan azt hallgatom, milyen erős a csapatuk, én viszont azzal cukkoltam őket, hogy nagyon gyorsan búcsúznak majd a tornától. Meglátjuk. Biztosan a szláv nyelvi rokonság miatt is, de a horvát válogatott második számú kapusa, Danijel Subasic nagyon jó barátom. Sok időt töltünk együtt. Remek srác, ráadásul velem ellentétben egy távoli szabadrúgásból ő gólt is szerzett az idényben. Mindentől függetlenül az Eb-n kedvenc csapatomnak, Németországnak drukkolok majd.

Csapattársa szerint Kokorin lehet a torna felfedezettje

– Természetesen a csapattársaim miatt az orosz és az ukrán (Andrij Voronyin) válogatottat is figyelemmel követem majd az Eb-n, de nem számítok tőlük meglepetésre, Hollandia, Spanyolország, Portugália és Németország közül kerül ki a végső győztes – fejtegette a Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs. – Az orosz válogatott Guus Hiddinknek ésmost Dick Advocaatnak is köszönhetően a játékos, holland stílusú futballt próbálja játszani, nem is rosszul. Ha a dinamós játékostársaim közül valakit ki kellene emelnem, az Alekszandr Kokorin lenne, aki technikás futballista, és akár extra teljesítménnyel is előrukkolhat az Eb-n. 

Nem beszél görögül Megyeri görög csapattársa

– Öt görög és egy svéd játékos (Olof Mellberg – a szerk.) lesz ott az Eb-n az Olympiakoszból – kezdte Megyeri Balázs. – Mivel többségében védőkről van szó, mindannyiukkal remek viszonyt ápolok, José Holebasszal ráadásul szobatársak és barátok is vagyunk. A balhátvéddel kapcsolatban az az érdekes, hogy ő úgy játszik a görög válogatottban, hogy nem beszél görögül, mivel Németországban született, és ott is nőtt fel. Az apja görög, az édesanyja uruguayi. Nagyon szurkolok nekik, nem tartom kizártnak, hogy továbbjutnak a csoportjukból  

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek elhalasztanák a spanyolok elleni meccsüket

888.hu

Leonardo DiCaprio azt hazudta, hogy az Egyesült Államok a világ legnagyobb környezetszennyezője

mandiner.hu

Márki-Zay szerint rablógyilkosság a magyar járványkezelés

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók