PR Cikkek

Mi várható az üzleties divat portáján a nyáron? Íme! (x)

Létrehozva: 2024.05.21.

Módosítva: 2024.05.21.

Az irodai divat az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül, különösen a pandémia utáni időszakban, amikor az otthoni munkavégzés és a vegyes munkarend bevezetése új perspektívákat nyitott a munkahelyi öltözködés terén. A 2024-es nyári szezonban a Glamour diktálja a szabályokat, illetve megmutatja, hogyan érdemes stílusosan és kényelmesen öltözködni a munkahelyen. Nézzük meg részletesebben, milyen trendek várnak ránk a kánikula periódusában!

Könnyedség és elegancia 

A nyári üzleti divat legfontosabb irányadója a könnyed elegancia. Az idei szezonban a könnyű anyagok, mint a len, a pamut és a selyem dominálnak. Ezek a textíliák nemcsak kellemes viseletet biztosítanak a meleg napokon, hanem elegáns megjelenést is garantálnak, ahogy arról a https://www.bolf.hu/ kínálata is hűen tanúskodik.

PR-cikk kép
Fotó: bolf.hu 

Íme, néhány szemeket gyönyörködtető ötlet! 

A len természetes, légáteresztő anyag, amely tökéletes választás akkor, amikor támad a hőség. Egy len blúz vagy ing könnyedén kombinálható elegáns szoknyával vagy nadrággal. 

A selyem ruhák elegánsak és kényelmesek, így ideálisak munkába menet. A stílustanácsadók előszeretettel hangsúlyozzák, hogy a visszafogott árnyalatok, illetve minták profi hatást keltenek, ezért megéri őket előnyben részesíteni. 

A laza szabású nadrágok nemcsak komfortosak, hanem stílusosak is egyben. Kitűnően variálhatóak elegáns blúzzal vagy könnyed felsővel. 

Mi a helyzet a színpalettával? 

A 2024-es nyári szezonban a színek és motívumok is nagy szerepet kapnak az irodai divatban. Az élénk árnyalatok, mint a korall, a türkiz és a citromsárga, valamint a finomabb pasztell alternatívák, mint a menta zöld és a halvány rózsaszín, egyaránt divatos színvariációk. 

Olykor érdemes kísérletezni az élénkebb variációkkal. Például egy korall blúz vagy egy türkiz szoknya feldobhatja a napot és pozitív energiát sugározhat. Ennek ellenére, vagy emellett a pasztell színek nyugodtságot és eleganciát közvetítenek. Egy menta zöld ruha vagy egy halvány rózsaszín nadrág remek választás. 

És hogy a motívumokról se feledkezzünk meg, idén a virágminták és a geometrikus minták dominálnak. Egy virágos blúz vagy egy geometrikus szoknya egyedi és stílusos megjelenést borítékol. Ugyanakkor azoknak sem kell aggódniuk, akik szeretik a tradicionális irányzatokat, beleértve a hagyományos színeket, mint amilyen a fekete vagy a fehér. Ezek uralma mit sem változott az elmúlt években, úgyhogy továbbra is trendiek. 

A kiegészítők kicsit sem mellékesek 

A különböző kellékek, mondhatni aprónak tűnő részletek is kulcsfontosságúak. Az idei nyári szezonban a természetes anyagokból készült ékszerek és kiegészítők, mint a fa, a kagyló és a bőr, a divatosság csúcsát testesítik meg. 

A fa fülbevalók vagy kagyló nyakláncok nosztalgikus ékeknek is nevezhetőek, ám trendibbek, mint valaha, ráadásul természetességük is megkérdőjelezhetetlen. Előnyös tulajdonságaik közé sorolható, hogy egyrészt egyediek, másrészt fenntarthatósági szempontból is kitűnő döntésnek bizonyulnak. 

A táskákról sem feledkeztünk meg. Egy elegáns, egyúttal praktikus táska elengedhetetlen az irodai szettből. Méret tekintetében úgy néz ki a 2024-es év nem hoz magával fix elképzeléseket. A pici szütyő pont ugyanannyira megfelelő, mint a nagyméretű variáns. A lényeg, hogy egyénileg minden elvárással harmonizáljon a kiszemelt darab. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek