PR Cikkek

A LEGO® lehet a tökéletes karácsonyi ajándék! (x)

Címkék
legó

Létrehozva: 2022.11.22.

Módosítva: 2022.11.22.

Sok szülőnek gondot okoz a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása a gyermekek számára. A LEGO Csoport által készített 2022-es LEGO Play Well felmérés szerint a gyermekek 97%-a szerint a játék boldoggá teszi őket, míg a szülők 92%-a mondta, hogy a játék fontos szerepet tölt be a saját boldogságukban. Mind a szülők, mind a gyerekeik imádják az ünnep alatt együtt töltött időt, a LEGO az új készleteivel pedig még több közös játékot varázsolhat az ünnepi időszakba.

A változatos, sokszínű, kreatív LEGO® készletek között mindenki megtalálhatja a saját gyermeke életkorának és érdeklődésének megfelelő játékot. A járművektől az állatokig, a kézműveskedéstől a videójátékokig, a hercegnőtől a nindzsákig, a LEGO készletei tökéletes megoldást nyújtanak az ünnepi időszakban, hogy az egész család kikapcsolódhasson. Ez az ideális alkalom, hogy a szülök kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből, és igazán elmerüljenek a meghittségben, örömben és szeretetben és a gyermekeikkel töltött időben, akik izgatottan várják ezeket a különleges közös élményeket. 

Fotó: emag.hu

LEGO® City Expresszvonat (60337)  

A LEGO® City Expresszvonat szett egy szabályozható fényszórójú sebesvonatot, étkezőkocsit, utaskocsit és peront foglal magába. Emellett tartalmaz még hat minifigurát különleges kiegészítőkkel a szórakoztató szerepjátékhoz, valamint tökéletes a 7 éves vagy annál idősebb gyerekek és vonatrajongók számára. 

LEGO® Technic 42118 Monster Jam® Grave Digger® 

Ha valami igazán különlegeset és menőt keresel a hét évnél idősebb gyermekeid számára, a LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® visszahúzós teherautó tökéletes választás. A járgányt hatalmas kerekek, tüzes és szellemes grafikák, illetve egy mozgatható zászló teszi igazán menővé. Igazi kettő az egyben játékról van szó, amely könnyedén homokfutóvá alakítható. 

LEGO® Friends Mia vadvilági mentő (41717)  

Kalauzold el gyermeked egy szafarikalandra, ahol átélheti az állatokról való gondoskodás örömét! Mentsd meg a kölyökzebrát a skorpiótól! Etesd meg a barátságos zsiráfot, és segíts az orvosnak a laborból megfigyelni az állatokat! Egy nagyszerű ajándék állatszerető gyerekeknek és játékos szüleinek egyaránt. 

LEGO® DOTS Mickey és barátai karkötők óriáscsomag (41947)  

A gyerekek szeretik kifejezni magukat és ezzel a „Mickey és barátai” karkötő óriáscsomaggal ezt könnyen meg is tehetik. Nagyszerű ajándék kreatív gyerekeknek, akik megoszthatják az általuk készített mintákat szeretteikkel, vagy bárhol viselhetik őket! 

LEGO® Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya (71360)  

Izgalmas LEGO® Mario™ kalandok, azonnali reakciókkal és ikonikus hangokkal! Győzzétek le az ellenségeket és az akadályokat, hogy eljussatok a „?” jellel ellátott kockához és nyerjétek meg a virtuális pénzérmét! Használjátok az ingyenesen letölthető LEGO Super Mario applikációt, amely az építési útmutató mellett különféle ötleteket is tartalmaz, hogy az építés még élvezetesebb legyen! 

LEGO® Jurassic World (76946) Kék és Béta velociraptorok elfogása 

Hatalmas kaland vár azokra a 6 évnél idősebb gyermekekre, akik rajonganak a dinoszauruszokért; a csöppségek eljátszhatják a Jurassic World Világuralom című film akcióit, de akár saját történeteket is kitalálhatnak. A készlet egy megépíthető teherautót, motort és csapdafunkcióval ellátott dinoszauruszketrecet tartalmaz, de nem maradhatott ki a sorból a csirkecomb sem, ami tökéletes dinoszauruszcsalinak bizonyul. 

LEGO® Marvel Pókember figura (76226)  

Nyissatok ajtót Pókember akciódús világának, ezzel a Marvel által inspirált szettel! A figura összes része csuklós kialakítású, így a gyerekek mozgathatják, és különféle pózokba állíthatják a figurát, akárcsak a valódit. Az ingyenes LEGO építési útmutató alkalmazása lehetővé teszi, hogy a gyerekek megtekintsék, nagyíthassák és forgathassák a modellt építés közben. 

 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179235_auto_resized.jpg
origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714604109
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180853_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magyar Péter bejelentette, elindulnak a fővárosi választáson

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176568_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180826_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nem sokat beszélnek az orosz pilóták, csak a feladatra koncentrálnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27655_resized.jpg?avcount=1714604109
origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170427_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714604109
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180916_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Halálos baleset történt a Gyáli úton, itt vannak a részletek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)