PR Cikkek

Férfias nyári stílus papuccsal (x)

Címkék
papucs

Létrehozva: 2022.04.19.

A szandál után kétségtelenül az egyik legkényelmesebb lábbeli egy kánikulában a papucs. Vízpartra, lazulós nyaralásokhoz, illetve fesztiválokon, amikor csak pihenni szeretnénk a sörsátorban, kifejezetten praktikus lehet egy olyan papucs, amely egyszerre trendi és férfias is. Ha jól választunk papucsból, akkor pedig rengetegféle helyre fel tudjuk venni. Milyen típusok léteznek és egyáltalán mikor érdemes valóban divatos papucsot néznünk férfiként?

Forrás: ccc.eu/hu

Férfi papucskalauz röviden

Ahogyan a női, úgy a férfi papucs típusaiból is többféle létezik. Az, hogy melyiket választjuk, függ az egyéni ízléstől, de különféle stílusokat találunk a kínálatban felhasználási terület szerint is. A klasszikus gumi, illetve műanyag fürdőpapucsokat nem kell bemutatnunk senkinek. Ezek azok a darabok, amelyek otthoni fürdéshez és strandoláshoz a legjobbak. Nem áznak át, strapabíróak, és mivel nem egy finoman megművelt lábbeliről van szó, bátrabban bevethetőbbek olyan terepekre is, mint például egy fesztivál zuhanyzójának a sártól tocsogó környéke. Ugyanakkor nem csak ezek a típusú papucsok léteznek. A flip-flop, vagy hazai nevén vietnámi papucs szintén készül fürdéshez és általános nem utcai használatra. Előnye a klasszikus egypántos papuccsal szemben, hogy jobban használható vízben, hiszen nem nagyon tud csak úgy leesni a lábunkról. Hátránya, hogy zokniban nem a legjobb választás, vagyis otthonra még mindig nyerőbb a klasszikus papucs. Mindkét típusból pedig akad elegánsabb, utcaibb viselet is. Ezek a típusú férfi papucsok már egészen szandálszerűek lehetnek. Készülhetnek bőrből és vastagított talpal is. A márkásabb, elegánsabb, láthatóan bőrből készült típusai még sportzakóhoz is felvehetőek, valamit a nyári félelegáns viselet részét is képezhetik. Az ilyen típusú félelegáns papucsok egyébként keresztpántos verzióban is kaphatóak, valamint különféle más márkák szerint egyedi tervezésű dizájnnal. Kényelmesek, stílusosak és nyaraláshoz is végképp sikkes megjelenést kölcsönöznek. Ilyen kifejezetten elegáns darabokat találhatunk a CCC webáruházában is. Elég csak megtekinteni például az olasz divatot képviselő Gino Rossi kínálatát, amely kifogástalan eleganciával tervezte meg minőségi férfi papucsait. A CCC üzleteiben ráadásul, ha klubtagok vagyunk, még plusz kedvezményeket is kaphatunk a vásárlásainkhoz.

Fotó: ccc.eu/hu

Melyik papucsot hová? 

Az egy dolog, hogy sok stylist manapság már azt mondja, hogy mindenki úgy öltözik, ahogy csak ki szeretné magát fejezni, azért még mindig akad pár aranyszabály. Ezek az aranyszabályok pedig abban segítenek, hogy öltözékünk ne legyek fájóan kaotikus vagy meglehetősen közönséges sem. Papucsok viselése esetén pedig különösen érdemes megfogadni pár ilyen szabályt. A gumi vagy műanyag egypántos papucsok például egyáltalán nem valóak utcára. Már kinézetük és használhatóságuk is sugallja ezt a tényt. Ezért akármilyen csábító is a lehetőség, ezt a papucsot inkább hagyjuk meg otthonra, vagy strandoláshoz. Strandoláshoz pedig ne a legstílusosabb bőr papucsot vigyük. Amellett, hogy hamar tönkremegy, elég furcsán fest abban a közegben. Magyarul: ne cseréljük fel lehetőleg a kétféle papucs használatát. Akkor is vegyünk pár szabályt figyelembe, ha elegáns szetthez szeretnénk papucsot húzni. Egyrészt ha elegáns étterembe készülünk, akkor a papucsot még stílusos bőrből is hagyjuk otthon. Ez alól kivétel lehet, ha például olyan trópusi országban nyaralunk, ahol egyébként is adja magát a lazább karibi hangulat még egy étteremnél is.


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189414_auto_resized.jpg
origo.hu

Felismerhetetlenre öregedett a Starsky és Hutch sztárja - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27760_resized.jpg?avcount=1714866011
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189467_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Súlyos baleset történt a Richter Cirkuszban, a történtek teljesen letaglóztak mindenkit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189209_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Véres verésbe torkollott Németországban egy politikai plakát kiragasztása miatti vita

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188964_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714866011
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188786_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185742_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189228_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Helyszíni fotókat kaptunk a budapesti buszbalesetről

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/-QOHEGhzQJLxwbobl6_dg-Jmb13ToljY2S2y-6aSLDQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3Y2EyYTk2OWYwNDRhYWM5MzIxMGJjYTljNzRmOTY5.jpg
PR Cikkek

Mennyit számít az első benyomás valójában egy állásinterjún? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)