PR Cikkek

Férfi farmernadrág - hogyan válaszd ki a megfelelőt a testalkathoz? (x)

Címkék
farmer

Létrehozva: 2022.01.06.

Módosítva: 2022.01.06.

Nem tudjuk elképzelni a férfi ruhatárat farmernadrág nélkül. Ezek rendkívül univerzálisak és időtálló nadrágok, ami sok különböző alkalomra megfelelőek lehetnek és kiválóan komponálódik a melegítőfelsővel, de öltönnyel is. Ugyanakkor rendkívül fontos hogy megfelelően illeszkedjen a testalkatodhoz. Egy rövid segítséget nyújtunk számodra, melynek segítségével megtudhatod, hogy melyik nadrágot válaszd ki.

Forrás: ozonee.hu

Hogyan válasszuk ki a férfi farmer nadrágot?

Zavarban vagy a sok mérettől, szabástól és fazontól? Segítünk! Kezdjük először a testalkatod leírásával. Ha sovány vagy, de ugyanakkor kisportolt, ebben az esetben a legjobb lesz a slim típusú farmernadrág. Jól érzed magad a testhez simuló nadrágban? Skinny jeans egy megoldás a részedre! Vigyázz arra, ha vékonyak a lábaid: szűk nadrágban nem fogsz benne jól kinézni. Emlékezned kell arra is, hogy ez a modell akadályoz a mozgásban, ezért nem mindenki fogja magát komfortosan érezni. Biztonságosabb a skinny farmertől, itt jobb lesz a már korábban említett slim típus, ami lazább a combnál, így minden sztenderd, vékony testalkat jól fog kinézni.

Hogyan válasszunk farmernadrágot, ha túlsúlyod van? Abban az esetben ha a testalkatod kiépített és plusz kilogrammokkal rendelkezel (ami elsősorban a lábra koncentrálódik), válaszd a biztonságos regular, vagy straight farmert. Egyszerű, de klasszikus nadrágok azaz must have: nem emeli ki azt, amit nem szeretnél kiemelni. Ebben nagyon jól fogod magad érezni minden szituációban.

Szeretnéd követni a divatot, de nem vagy a formás fazon a rajongója? Tapered, az egy olyan szabás, amit meg fogsz szeretni: a lábszár, ennél a fazonnál szűkül térdtől lefelé, ennek köszönhetően a nadrág rendkívül divatos és kényelmes. Előnye ennek a szabásnak az – az, hogy optikailag vékonyítja a testalkatot - éppen ezért nem meglepő, hogy ez a modell ennyire híres. Válaszd ezt, akkor hogyha masszív és széles combbal rendelkezel.

Természetesen amellett sem tudunk elmenni, hogy milyen a nadrág jellege, azaz a magassága, a deréktól az ágyékig. A leghíresebbek azok a nadrágok, amelyek közepes derékkal rendelkeznek, ami minden férfi testalkathoz ideális lesz. Abban az esetben, hogyha szélesebb derékkal és masszívabb combbal rendelkezel, továbbá plusz kilogramokkal a deréknál, olyan nadrágot választhatsz, ami magasított derékrésszel rendelkezik, ugyanakkor azok a farmernadrágok amelyek süllyesztett derékrésszel rendelkeznek az a vékonyabb testalkathoz lesz megfelelő.

Hogyan válasszunk méretet a férfi farmer nadrághoz?

A nadrág kiválasztása során fontos természetesen a méret is. Csak a megfelelően választott méret fog jól kinézni, kiemelve azt amit ki kell emelni és elrejtve azt, amit nem szeretnél mutatni. Ha a megfelelő méretet keresed az interneten, szükséges beszerezni egy centimétert, és alaposan megmérni a nadrágot, amivel már rendelkezel. Hogyan válasszunk farmernadrágot, amikor online vásárolsz?

Ahhoz hogy a megfelelő méretet válaszd, néhány számítást kell végezni. A legfontosabb a derék szélessége: ennek segítségével már könnyedén eltalálhatod a megfelelő méretet. Fontos természetesen, a nadrág teljes hosszúsága, megmérheted a nadrág belső lábszárának a hosszát. Ha masszívabb combbal rendelkezel, mérd le a lábszár szélességét az ágyéktól - ez mindenképpen segítségedre lesz, hogy kiválaszd a megfelelő méretet. Nem utolsósorban pedig fontos még a nadrág szélessége a lenti részen: ha átvetted a csomagot mérd le a nadrágot cipővel együtt, így biztos lehetsz abban, hogy ez a modell megfelelő lesz számodra. Nagyon reméljük, hogy ez a rövid leírás segítségedre lesz. Az ideális farmernadrág bevásárláshoz pedig látogass el az Ozonee boltjába: mindenképpen nézd meg a kedvezményeinket és válaszd ki a divatos nadrágot kiváló árban!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181591_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztő bejelentés: új szerződést kötött Szoboszlai Dominik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27694_resized.jpg?avcount=1714696510
origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179889_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Orosz–ukrán háború: Moszkva ütemet vált az ukrán fronton

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181114_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174172_auto_resized.png
hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27693_resized.jpg?avcount=1714696510
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176255_auto_resized.jpg
astronet.hu

Május 1.: Beltane, kelta termékenység- és szerelemünnep

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183668_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183177_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Öröm és bánat egyszerre: megszülettek a két gyermekét eltemető nagymama ikerunokái, de egyikük már az angyalok közt van

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714696510
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)