PR Cikkek

Vásároljunk online játékszetteket a gyereknek! (x)

Címkék
játék

2021. december 14. kedd 12:10

A legtöbb szülő egyetért abban, hogy egy jó játékkal tanulnak is a kicsik.

Forrás: Pixabay

Az internetes boltokban igen sokoldalú az ilyen termékek kínálata. A lényeg, hogy a gyerekek játszva tanuljanak a hasznos tárgyak segítségével. Az alábbiakban a kislányok számára készült gyermekkonyha és a kisfiúk részére kifejlesztett barkács- és szerelőműhely példáján keresztül mutatjuk be a szerepjátékok lényeges tulajdonságait, ezzel segítve, hogy a megfelelő terméket vásároljuk meg.

Kreatív játék a játszókonyha

A játszókonyha egyike azoknak a játékoknak, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Kiválóan alkalmas a gyerekek fantáziájának felpörgetésére, a kreatív szerepjátékok ösztönzésére és a motoros készségek fejlesztésére: a megfelelő konyha több órányi játékidőt biztosít a kisgyermekek és a nagyobbak számára egyaránt. Az egyszerű összeállításoktól a csupa éneklő és táncos dizájnokig rengeteg a választék, és sok mindenre kell gondolni, amikor a tökéletes játékkonyhát keressük.

Nagyon fontos szempont a hely – mennyi van otthon, és mennyit engedünk át a játszókonyhának.

Ha a világhálón böngészünk a közismert webáruházakban, akkor szinte mindenféle ilyen terméket találunk. Az ár természetesen meghatározó tényező. Közel 40 ezer forintért már beszerezhetjük a Vintage fából készült játékkonyhát. A szettben vannak izgalmas fény-és hanghatások, a valósághű élményt pedig a levehető mosogató még tovább fokozza, ezzel együtt 97 cm magas a játék. Mindezek mellett van vízcsap ebben a kiszerelésben, illetve telefon és sütő, és a szekrény ajtaját ki lehet nyitni. A következő jellemzőkről beszélhetünk:

• Különleges és magával ragadó szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek.

• Kifogástalan minőségű anyagokból gyártják, kimondottan a gyermekek biztonságát szem előtt tartva.

• Éles élek és egyéb balesetet okozó elemek nélkül készült.

Minden összetevőt olyan festékekkel festettek, amelyek nem károsak a gyermekek számára.

A konyha nemcsak a gyerekszobában, hanem a nappaliban is jól fog kinézni.

Az ilyen játékot hosszabb távra érdemes megvásárolni, ha pedig a kora miatt nem használja a gyermek, akkor tovább lehet adni a rokonoknak. Ezenkívül – az asztalok kivételével – bizonyos szintű otthoni összeszerelést szintén igényelnek. A szerelési tevékenység ideje 15 perctől, közel két óráig is eltarthat. Néhány ilyen játék készen kapható edényekkel és serpenyőkkel, játékélelmiszerekkel és mindenféle kiegészítővel, de másoknál a konyha árán felül mindezeket az extrákat is figyelembe kell venni. Hasonlóképpen, az összesített konyhánk némelyike ​​meglehetősen egyszerű kialakítású, míg mások mindenféle gombokkal, hangokkal és lámpákkal rendelkeznek, amelyek növelik a főzési élményt.

Komplett játékszerelőműhely és munkapad fiúknak

Ha eszközkészletet vásárolunk a gyerekeknek, akkor a kisfiú nemcsak a kéz-szem koordinációt fejleszti, miközben a szerelőműhelyben játszik, hanem megtanítja őt az egyes eszközök funkcióira is. Mielőtt szerszámkészletet vennénk, célszerű szem előtt tartani két tényezőt: azt, hogy gyermek megfelel-e a gyártó életkori irányelveinek, és milyen típusú játék iránt érdeklődik.

Fotó: Pixabay

A Munkapad szerszámkészlettel alig 10 ezer forintért beszerezhető, természetesen további szerszámokat vehetünk hozzá, ami nagyon jó, ha többen szeretnének vele játszani.

A játék műanyagból készült és közel 50 alapszerszámot tartalmaz, és a termék súlya 3 kg, jellemzően hároméves kortól ajánlott.

Mire figyeljen oda a szülő?

Az ilyen típusú szórakozási lehetőségek tárháza nagyon széles: vannak takarítószettek, orvosi szerepjátékok, vagy a kertészkedéssel kapcsolatos termékek. A felsorolást még sokáig lehetne folytatni. Annak ellenére, hogy ezeket a készleteket csak és kizárólag gyerekeknek tervezték, továbbra is vigyázni kell rájuk, amíg a játékokat használják, hogy ne sértsék meg magukat.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

888.hu

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét

hirtv.hu

Heves megyében kampányolt Márki-Zay Péter

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

A gamerek tizede már átállt a Windows 11-re

nemzetisport.hu

Newcastle: megállapodtak a német válogatott szélsőjével – sajtóhír

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

mandiner.hu

Itt a szorzó az egyik legnagyobb fogadóoldalon Orbán Viktorék győzelmére

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő