PR Cikkek

A Falken téli abroncsújdonságai (x)

Bors

Létrehozva: 2021.08.05.

Forrás: Pixabay

A Falken bár egy középkategóriás abroncsmárka, mégis mindig helyet szorít magának a legjobb márkák között. Számos nemzetközi abroncsteszt eredménye igazolja, hogy nem sokkal marad le a legnagyobb prémium márkák mögött, sőt, nem egy esetben jobbnak is bizonyul náluk egyes kategóriákban, legyen szó méretről és típusról. A Falkent kifejezetten olyan autósok számára ajánlják, akik csak minimális kompromisszumra hajlandóak, és szeretnének kedvező áron magas, néhol prémium minőséget produkáló abroncshoz jutni. 

Akik napi rendszerességgel használják az autójukat, és akár zordabb vagy szélsőségesebb időjárás viszonyok mellett is szeretnének biztonságos vezetési élményt. A Falken is, ahogy a legnagyobb márkák folyamatosan fejleszt, hogy a legújabb technológiákat használva a legjobbat adhassa a vásárlóinak. A Falken tavaly dobtak piacra egy új terepjáró abroncsot, a Falken Wildpeak A/T AT01-et, mely bár még a neves abroncsteszteken nem mutatta még meg, hogy mit tud, de a vásárlói visszajelzések egyelőre nagyon pozitívak. 

A legújabb Falken abroncs terepjárókra: Falken Wildpeak A/T AT01

A Falken Wildpeak A/T AT01 abroncs még meglehetősen új, tavaly került a piacra, de már egyre több hazai kereskedésben megtalálható ez az abroncs. A Falken Wildpeak A/T AT01 egy all terrien gumi, amely 60%-ban terep, 40%-ban pedig  közúti abroncs. Az abroncs futófelülete masszív és robosztus, megállja a helyét minden terepen és útviszonyon. A futófelületen található blokkok kiváló tapadást biztosítanak az abroncsnak, emellett rövid féktávot és kiváló kezelhetőséget is nedves és száraz úrviszonyok között egyaránt. 

A megerősített burkolat és az extra merev acélszíjak garantálják a stabil úttartást és a biztonságos vezetési élményt. A speciális gumikeveréknek köszönhetően az abroncs zajszintje meglehetősen alacsony még magas sebesség esetén is, ahogyan a gördülési ellenállása is. A gumikeveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhetően a Falken Wildpeak A/T AT01 egy tökéletes terepjáróabroncs, mely az enyhébb és a zordabb időjárás esetén is megállja a helyét, és kiváló kezelhetőséget garantál útviszonyoktól függetlenül. Ugyanakkor azt nem árt tudni, hogy nem kifejezetten téli abroncs, ilyen jelölés nincs rajta, ugyanakkor enyhébb téli útviszonyok között is megállja a helyét. 

Kinek ajánlják a Falken Wildpeak A/T AT01 abroncsot?

A Falken abroncsai középkategóriásak, a teljesítményük azonban kiemelkedő, és sokszor a prémium kategória mércéjét is megüti. A Falken Wildpeak A/T AT01 is egy kiváló teljesítményt nyújtó abroncs, leginkább azoknak javasolják, akik a terepjárójukra megbízható abroncsot szeretnénk, ami napi szinten hozza az elvárásokat, de nem szeretnének prémium árat fizetni. Kompromisszum készek, de csak minimálisan, tehát az alacsonyabb ár ellenére is minőséget és jó teljesítményt várnak el. 

A Falken Wildpeak A/T AT01téli abroncs enyhe teleken használható, hiszen a nedves és száraz utakon is jó teljesítményt nyújt. Mivel terepjáró abroncsról van szó, így SUV-ok mellett Crossoverekre megfelelő választás lehet.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172040_auto_resized.jpg
origo.hu

Hihetetlen képeken a Moszkva utcáit elözönlő német és amerikai tankok - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172496_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Távozásáról beszélt a Borsnak a TV2 sztárja: „Lezártam ezt a fejezetet az életemben”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175898_auto_resized.png
metropol.hu

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173853_auto_resized.jpg
vg.hu

Betelt a pohár Varga Mihálynál: pénzt kért az EU-tól, de nem adtak – a déli határra vinné az uniós biztost

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27614_resized.jpg?avcount=1714529412
origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177864_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

6 gyorsan összedobható sütemény, ha nem szeretnél a majálison feleslegesen pénzt költeni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714529412
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)