PR Cikkek

Fehér fogak mindössze pár nap alatt! Hogyan szabadulhat meg a fogkőtől saját maga (x)

Címkék
fogfogkrém

Bors

Létrehozva: 2021.06.16.

Senki sem szeret fogorvoshoz járni, és inkább kihagyjuk, de mivel egészséges fogakat akarunk, ez nem járható út. A fogkő a legfőbb bűnös számos szájüregi problémánál - a rossz lehelet, a gyulladás és az íny vérzésénél, amelyet a szájüreg rossz higiéniájából származó lepedék okoz.

Mindannyian szép mosolyt és mindenekelőtt egészséges fogakat szeretnénk. A fogak rendszeres tisztítása szükséges az egészséges fogak fenntartása érdekében, mivel gyulladást, ínyvérzést és rossz leheletet okozhat ennek elmaradása. Rendszeres tisztítással Ön és orvosa is hosszú ideig elégedett lesz.

A lepedék egy puha, színtelen réteg, amely a fogainkon és az ínyen képződik, és baktériumokból áll. Később megkeményedik és fogkővé alakul, amelyet évente legalább kétszer el kell távolítani a fogorvosnál.

Szerencsére van olyan termék, amely segíthet megszabadulni a fogkőtől a saját fürdőszobájában, és csökkentheti a fogorvoshoz való látogatások számát.

A Bio2You fogkrém eltávolítja a fogköveket és megakadályozza az újak képződését, miközben sima, fényes és lepedékmentes marad a foga.

Hogyan működik?

A Bio2You fogkrém hidroxi-apatitból készül, és fogászati ​​és orális használatra tanúsított; a szájüreg teljes ellátására szolgál. Nem dörzsölő, hanem lúgos, mivel ioncserével és a fogak pH-értékének semlegesítésével működik, aminek következtében a fogkő lebomlik, miközben jó ásványi anyagokkal, például kalciummal, káliummal és magnéziummal táplálja a fogakat. Ez csökkenti a fogszuvasodás kedvező körülményeit is.

Ennek a teljesen természetes, fluoridmentes terméknek nincs íze vagy szaga, ezért éjszakai és reggeli használatra is alkalmas az ínyen, ahol rendkívül megnyugtató, erősebbé és ellenállóbbá teszi őket. Gyermekek számára is alkalmas.

Intsen búcsút a rossz leheletnek és a vérző fogínynek

Sajnos a legtöbb ember életében tapasztal parodontitist, talán a legsúlyosabb ínybetegséget, amely gyakran fogvesztéshez vezet. A parodontitis tünetei a gyulladás, az íny visszahúzódása és vérzése, valamint a fogak elvesztése. A Bio2You fogkrém rendszeres használata azonban megelőzi ezeket a problémákat, és megőrzi a fogak egészségét és egy gyönyörű mosolyt eredményez.

A fogkő tele van olyan baktériumokkal, amelyek rossz leheletet okoznak, és a fogkő évi kétszeri tisztítása hosszú távon nem elegendő. A fogkő 48 órával az evés és ivás után képződik, és naponta tovább halmozódik. A Bio2You fogkrém rendszeres használatával megakadályozza a fogkő képződését, a lehelete friss lesz, és nem fog aggódni, hogy van-e rágógumi vagy spray Önnél.

Ezenkívül az egyedülálló felépítésének köszönhetően a Bio2You fogkrém erősíti az ínyt és megakadályozza annak visszahúzódását - ráadásul az ínyére is felviheti, ha tudja, hogy sokáig nem iszik (például éjszaka lefekvés előtt vagy tévénézés közben). Néhány nap múlva észrevehető a változás, mert az ínye akár 1 mm-rel is lejjebb húzodhat (amit a legtöbb felhasználó tapasztalt). A vérzés megszűnik, az íny egészséges rózsaszínű lesz, melynek eredményeképpen nem veszíti el a fogát.

Ragyogó fogak és vakító mosoly

A fogak egészségére gyakorolt ​​jelentős hatás mellett a Bio2You fogkrém a fogak megjelenésére is hatással van. A lepedék és a fogkő kialakulásának megakadályozásával a rendszeres használat során a fogai simák és fényesek lesznek, erre van szükség egy bájos mosolyhoz, amely iránt senki sem lesz közömbös.

Természetes összetételének és hihetetlen hatékonyságának köszönhetően a Bio2You fogkrém számos fogorvos jóváhagyásával és ajánlásával rendelkezik.

Ne hagyja ki a 24 órán át tartó különleges ajánlatunkat 

Ha ki akarja próbálni a Bio2You fogkrémet, és megnézni, hogy mennyire hatékony, vagy ha valami hasznosat szeretne adni szeretteinek, akkor használja ki a csak 24 órán át tartó különleges ajánlatot, ahol 50%-kal olcsóbban kapja meg a Bio2You fogkrémet!

Egy csomag Bio2You fogkrém 2 hónapos rendszeres használatra elegendő, és mivel a család minden tagja a remek eredmények miatt saját fogkrémet szeretne majd, a Bio2You nagyobb csomagokat is készített megfizethető áron és ingyenes szállítással Magyarországon! A fizetés utánvéttel vagy kártyával lehetséges.

Hogyan rendelheti meg?

A fogkrémet megrendelheti a Bio2You Magyarország hivatalos oldalán.

Figyelem: Ez a speciális ajánlat mindössze 24 órán át él és háztartásonként 3 darabra van limitálva!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163770_auto_resized.jpg
origo.hu

Csepregi Éva elképesztő dolgot mondott fiáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714087511
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155306_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163569_auto_resized.jpg
ripost.hu

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161425_auto_resized.jpg
vg.hu

Kilőhet az OTP, ha igaza lesz az elemzőknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714087511
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett egy utasokkal teli villamos a Krisztina körúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zzpfRNBo9hCR4S0Zl-4qtRlqu23KlgIrFGOzpHdSBSQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.jpg
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/aaBB8Vj1S-zPQE64F5myYQM7cG5Ev9lLwrjvgqeW4u8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOTQ4MzFhN2ZlNTQyMThiYWI1MjJiYzgzOWY3ZTc0.jpg
PR Cikkek

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)