PR Cikkek

Svájci módszer, amely eltávolítja a legmélyebb ráncokat is (x)

Bors

2021. április 14. szerda 02:00

Nem titok, hogy napjainkban a nők egyik legnagyobb problémája az öregedő bőr. Szinte minden nő arról álmodozik, hogyan lehet megállítani az öregedést. A modern kozmetikumok többféleképpen kezelik ezt a problémát. De melyik a leggyorsabb és leghatékonyabb? Erre a kérdésre a Borsonline oldala próbált választ adni.

Forrás: Getty

Szokás szerint olyan szépségápolási eljárásokkal kezdjük, amelyek figyelembe veszik az életkorral összefüggő bőrelváltozásokat. Ide tartoznak nemcsak a népszerű Botox injekciók, hanem körültekintőbb módszerek is, amelyek fiatalításhoz vezethetnek.

1. Botox injekció

Manapság az egyik legnépszerűbb eljárás. Egy injekció - és még a legmélyebb ráncok is kisimulnak. A Botox egy kis dózisú vegyi anyag, amely semlegesíti az arc izmait, és így ellazítja őket, megakadályozva a ráncok megjelenését. A kívánt hatás elérése érdekében minden érintett nőnek át kell esnie egyfajta edzésen: le kell győznie az idegességet, nem szabad túl sokat enni és alkoholt fogyasztani stb. Ráadásul a Botox injekciókat csak jól ismert klinikákon szabad beadatni, különben hosszú időre tönkretehetik a megjelenését - mivel a vegyi anyag 8 hónapon belül elhagyja a testet.

2. Kémiai hámlasztás 

Bár ritka és bonyolult, de hatékony eljárás. Ez a hámlasztás hosszú ideig megakadályozza a ráncok kialakulását. Sajnos számos mellékhatása is van: nagyon kellemetlen égő érzet az eljárás során, az eljárás utáni hosszú gyógyulási idő és számos korlátozás - nem mehet a szoláriumba vagy a napra.

3. Mikrohullámú arckezelés

A ráncok elleni küzdelemben is hatékony módszer. Az eljárás során az arcbőrt speciális eszközökkel gyenge elektromos stimulációnak teszik ki. Sejtszinten terjednek a vegyi anyagok a bőrben. Sajnos itt is vannak hátrányok. Az arc mikrohullámú terápiájának főként az életkorral vannak problémái. Egyszerűen fogalmazva: minél idősebb valaki, annál több terápián kell átesnie. Az eljárás hatása nem tart addig, amíg szeretné. Azt is szem előtt kell tartani, hogy az egyéni kezelés nagyon sokba kerülhet, 21.000 Ft és 110.000 Ft között van.

4. Arcmaszkok

A legismertebb és leggyakoribb módszer a ráncok ellen. A módszer azért népszerű, mert otthon bárki elvégezheti. A maszkok hidratálják a bőrt, javítják a bőr tónusát. A hatékonysága - akár szakmai, akár otthoni maszkok - nem magas. Ha szerencséje van, kisimíthatja vele a kisebb ráncokat.

5. Peptid módszer (Svájcban kifejlesztve) 

A módszer, amely egészen a közelmúltig híres hollywoodi énekesek és színésznők titka volt, amellyel gyakran Botox szinten érhetünk el hatásokat, most kiderül, és végre elérhető a "hétköznapi" nők számára is Magyarországon! 

Teljesen más összetevőket tartalmaznak, mint a klasszikus botox injekció, de hasonlóan hatékonyak. A peptid módszerek nem tartalmaznak botulinum toxint, ezért ezeket a bőrfelületre kell felvinni. Nincs ellenjavallata, de nem működnek olyan gyorsan, mint a Botox injekciók: a hatás egy-két hét alatt érhető el. A peptidek hatásának fő elve az idegsejtek impulzusainak lelassítása a bőr redőit képző izmok ellen. Hátrányokat itt is találhat: megfizethető ára ellenére rendkívül nehéz megtalálni, mivel meglehetősen ritka a piacon. 

Magyarországon jelenleg csak egy, svájci eredetű termék kapható, Swiss-Power Botox Power néven.

Tekintse meg, hogy a Swiss-Power termék hogyan hasonlítható össze a klasszikus Botox injekcióval az alábbi táblázatból:

Swiss Power Botox-PowerBotox injekciók
Nevető ráncok✔️
Mély ráncok✔️
Fájdalmas eljárás✔️
Hatékonyság9/107.6/10
ÁrCsak 10.990 Ft90.000 Ft-tól


A múlt héten olvasóink számára közzétett kérdőív szerint a legtöbben azt válaszolták, hogy szívesebben próbálnák ki magukon a peptid módszert, mivel a kockázat, az eredmények és az ár aránya itt a legalacsonyabb! Az eljárás kiválasztása előtt minden esetben vegye figyelembe az előnyöket és hátrányokat. Reméljük, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb módszert!

Alább az eredeti fent említett termékre mutató link található, mivel sok olvasó írt nekünk azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon hol megrendelhetik meg.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

metropol.hu

Horror Erzsébetvárosban: sokkolta az önkormányzat munkatársait, amit a lakásban találtak – Fotók!

she.life.hu

Pilát Gábor: Egy mérgező párkapcsolatban az ember nem él, hanem vegetál

kemma.hu

Rosszullét a komáromi akkumulátorgyárban: megszólalt a cég

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Válogatott: már nem Fehér Csaba az MLSZ szakmai igazgatója

origo.hu

Másképp érdemes zöldség-gyümölcsöt vásárolni, mint eddig tettük

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

mandiner.hu

Miklósa Erika Kodály Esti dalával avatta fel a Magyar Zene Házát

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?