PR Cikkek

Mik az OTPDirekt előnyei amikor személyesen nem szeretnénk bankba menni? (x)

Címkék
bank

Bors

2021. március 19. péntek 11:25

Forrás: Pexels

Az OTP Bank netbanki szolgáltatása, az OTPDirekt minden ügyfél számára ingyenes, igényelhető lehetőség. Az elmúlt időszakban egyre többen vették igénybe, de még mindig vannak olyan ügyfelek, aki tartózkodnak a használatától. A koronavírus a netes lehetőség ellenérzésén sokat csökkentett, hiszen ennek segítségével megspórolható a személyes banki ügyintézés. Ez sokak számára billentette át a mérleget a 2020-as év folyamán, ami a koronavírus járvány miatt egy alapvető igénnyé vált, nemcsak az ügyfelek számára, hanem a banki munkatársak biztonsága miatt is. 

De az OTPDirekt előnyei nem merülnek ki annyiban, hogy a segítségével nem szükséges besétálunk egy zsúfolt bankfiókba ügyeket intézni. Ennél jóval több előnnyel kecsegtet, de menjünk szépen sorjában! A netbank igénylését személyesen a bankszámlanyitáskor tudjunk elintézni, de akár menet közben is, ha meggondoljunk magunkat. Ezt online nem lehet, személyes jelenlét kell hozzá. Ugyanez igaz a SmartBank banki alkalmazásra is. Ha viszont megigényeljük, többet nem kell emiatt befáradnunk, ahogy sok más banki ügylet intézéséhez sem.

Bankolás személyes jelenlét nélkül

Az OTP Direkt segítségével az általános banki ügyintézéshez feleslegessé is válik az, hogy személyesen intézkedjünk. A pénzügyi tranzakcióinkat a netbank segítségével bármikor, akár az éjszaka folyamán is intézhetjük, legyen szó utalásról, csekkbefizetésről, csoportos beszedés kezeléséről, vagy akár a bankkártya tranzakciók nyomon követéséről. Ezek mind a rendelkezésünkre állnak, ahogyan számos más lehetőség is. A lekötések és befektetések kezelése is elérhető már a netbankon, ahogy a Brókerszolgáltatás is, vagyis tőzsdei ügyeket is elintézhetünk.

Emellett számos igénylés leadására is van lehetőség. Ez a hiteleket is érinti, mert egyrészt igényelhetjük elektronikus úton a bankszámla kivonatunkat, ami elengedhetetlen a hitelügyintézéshez, másrészt magát a hitelt is tudjuk online intézni. Az OTP Bank is többféle hitelkonstrukciót biztosít az ügyfelek számára, legyen szó személyi hitelről vagy üzleti konstrukciókról. Az, hogy melyik igénylését tudjunk online leadni, megtaláljuk, hogy az OTP Direkt állapotsávját végig görgetjük.

Kényelemtől a spórolásig

Az online ügyintézés nagyon kényelmes, hiszen akár a fotelből is intézkedhetünk. De nemcsak banki ügyek intézhetőek így, hanem például mobiltelefon kártya feltöltés vagy autópálya matrica vásárlás is. Ezeket az ügyeket is gyorsan és online intézhetjük, vagyis a személyes jelenlét ebben az esetben sem szükséges. Emellett számos kedvezményt is igénybe vehetünk, ha van OTP Direktünk, és el is érkeztünk a spórolásig, ami szintén az előnyök közé sorolható. 

Egyrészt vannak kedvezmények, melyet az OTP Bank partnerei biztosítanak kártyás fizetés esetén, és melyeket az OTP Direkten keresztül tudunk aktiválni. Ezt érdemes minden hónapban megtenni, mivel a kedvezmények lejárhatnak, vagy újak kerülhetnek fel. A netbank használatával akár a SMS egyenleglekérdezés szolgáltatást is lemondhatjuk, ami gyakori pénzmozgás esetén akár több ezer forint is lehet.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

„Én vagyok a dínó, ők meg a lovasok” – így pózol gyerekeivel Csuti

origo.hu

Halálra késeltek egy fiatal eladólányt egy luxusüzletben, a vásárlók találtak rá a holttestére

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza