PR Cikkek

Milyen kávéfőzőt érdemes venni 2021-ben? (x)

Bors

Létrehozva: 2021.03.17.

Forrás: Pexels

Sokak számára a kávé szinte létfontosságú reggeli hagyomány, amely a napunk elejét adja. Azonban minden elfogyasztott kávé mellett egy izgalmas történet bontakozhat ki, amely abban az országban kezdődik, ahol azt termesztették, majd ott zárul ahol azt megisszuk. A népszerű kávébabok közül a legismertebb az arabica és a robusta, mindegyik különböző ízvilágot hoz. A kávéfőzők kiválasztásánál pedig – hasonlóan más elektronikai eszközöknél – nem mindig a márka a meghatározó. Nagymértékben segíti a döntést, ha a népszerű online boltokban keresgélünk, ahol még számos kedvezményt is kaphatunk. Néhány szempont segíthet a vásárlásban!

Mennyi pénzt szeretnénk kiadni a kávéfőzőre?

A kávéfőzők árában márkától függően igen nagy különbségek lehetnek. Az összeghatár akár a csillagos ég. Nem beszélve arról, hogy a középkategóriás eszközök néha jobb teljesítményt nyújtanak, mint méregdrága társaik. A széleskörű kínálatban találunk Bosch, Krups, Saeco, Tchibo, Delonghi vagy a népszerű Philips és Nespresso kávégépeket. Utóbbiról még lesz szó! A kialakítás és a funkció, ami befolyásolhatja az árat. Tehát a kínálat igen nagy.

A kávéfőzésre befektetett idő és energia

Ahány ember, annyiféle igény lehet. Az sem mindegy, hogy gyorsan akarjuk elfogyasztani kávénkat vagy pedig szeánsz szerűen élvezni szeretjük az ízek harmóniáját. A kapszulás gépek azonnal elkészítik kedvenc kávénkat, viszont maga a kávé, mint alapanyag lesz drágább hosszabb távon. Így minden attól függ, hogy mik a szokásaink.

Aki például dohányzik és csak a cigaretta mellé szükséges a kávé, annak elég egy olcsóbb filteres kávéfőző. Vagy aki csak a tej miatt iszik kávét, neki már más ízvilág nem lényeges, ezért drágább készüléket sem érdemes vennie. Ha ellenben fontos az illat és a karakteres íz, akkor már áldozhatunk egy minőségi és drágább berendezésre. A vásárlói vélemények szerint az espresso gépek biztosítják a legkülönlegesebb kávét. A kapszulás kávéfőzők pedig az összetettebb ízvilágot adják, mintha Brazíliában vagy bármelyik latin-amerikai országban csodálnánk a kávébab nyújtotta élményeket.

Nespresso – kávészakértelem új formába öntve!

A Nespresso gépek alapból nem olcsók és mivel prémiumkategóriáról beszélünk a hozzájuk tartozó kapszula szintén drága. A kávéfőző modellek között a Krups és Delonghi típusok népszerűek. A Krups Essenza Mini kávégép – 30-40 ezer forintért megvásárolható – a könnyű használhatóság, a páratlan szépség és az egyedi Nespresso minőség egyvelege, amellyel bárhol tökéletes kávét készíthetünk. Az Essenza Mini kávégép két egyedi formában érhető el, így bármely konyha vagy iroda stílusához és a rendelkezésre álló helyhez is remekül illeszkedik. Valamennyi kávégép doboza tartalmaz – ajándékutalvány formájában – egy Nespresso kapszulákból álló kóstolószettet.

A DeLonghi Nespresso® EN80.CW Inissia kapszulás kávéfőző már 30 ezer forint alatt megvásárolható. Az Inissia áramvonalas kialakítása a megfelelő helykihasználást biztosítja, és a kiváló Nespresso minőséget tükrözi. Sőt, ha a gépet 9 percig nem használják, az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a készüléket, hogy kevesebb áramot fogyasszon (az időtartam 30 percig állítható), mindezek mellett 23,4 százalékban újrahasznosított műanyagból készült.

A gépekhez a kapszulákat interneten, telefonon, illetve az Android és iOS platformra egyaránt letölthető Nespresso applikáción és a Nespresso Boutique-okban lehet megrendelni. Az újrafeldolgozás jegyében pedig érdemes gyűjteni a használt kapszulákat, amelyeket egyszerre leadhatjuk a Nespresso üzletekben. 

A kávézás élmény!

Arra kell törekednünk, hogy hosszabb távon különleges kikapcsolódás legyen a kávézás. Amikor döntést hozunk, azon gondolkodjunk el, hogy jó befektetés-e a drága készülék, illetve a hozzátartó kávékapszula, vagy legyen középkategóriás a termék, hogy majd bosszúság nélkül, sokáig élvezhessük a kávé nyújtotta örömöket!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177784_auto_resized.jpg
origo.hu

Egyre nagyobb a pánik az európai fővárosokban az orosz-ukrán háború miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178144_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrendült közleményt adott ki a NASA: magas adattartalmú jeleket fogtak be a szondák

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176925_auto_resized.jpg
vg.hu

Az OMV olyat vegyészkedett össze, amire mindenki felhúzta a szemöldökét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176529_auto_resized.jpg
ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27614_resized.jpg?avcount=1714521618
origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714521618
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175912_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szuper hírt jelentett be Marco Rossi: ezt mindenkinek látnia kell

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)