PR Cikkek

Mik lesznek 2021 legkedveltebb nyárigumijai? (x)

Bors

2021. március 25. csütörtök 16:55

A tapasztalt és felelős sofőrök tudják, hogy az évszakokkal fontos lecserélni az autógumikat is. Az egész évre szóló gumiabroncsok gazdaságos megoldást jelenthetnek. Azonban, ha idén szeretnénk igazán jó minőségű autógumikat venni a minél jobb vezetési élményért, biztonságért és luxusért, akkor érdemes tovább olvasni, hogy a számunkra és autónknak legmegfelelőbbet válasszunk. Ezzel megkímélhetjük magunkat felesleges pénzkidobástól és fejfájástól.

Forrás: Pixabay

Pirelli a környezetvédelemért és hatékonyságért

Hogyan lehet egy nyári gumiabroncs környezetkímélő? Ha megnézzük a Pirelli P7-2 Cinturato oldalán található jelek mutatják, hogy ez bizony egy környezetbarát döntés. A speciális gumikeverékből készült gumiabroncs nem tartalmaz olajakat, ezért a használat közbeni kopásnál kevesebb CO2-t és egyéb káros anyagokat bocsát ki. Mivel a gördülési ellenállása kicsi, ezért lényegesen optimálisabb az üzemanyag fogyasztása is, ami megint csak jót tesz a környezetnek. A gumi élettartama is hosszabb, futásteljesítménye nagyobb, ami nekünk is pénzt spórol, hiszen lassabban kopik el, illetve kevesebb gumiabroncsra van szükség és kevesebb lesz a hulladék a természet kímélése érdekében. Alacsony zajjal jár használat közben a gumi mintájának optimalizálása miatt.

Vredestein, általánosan jó

A holland Vredestein legújabb modelljei kiváló teljesítménnyel bírnak és bátran ajánlhatóak. A Vredestein Ultrac Volti és a Vredesten Ultrac mind remekül teljesít nedves aszfalton hála a széltében és hosszában is jó vízelvezető mélyedéseknek a gumiabroncson. Ennek a két keréknek a fékezési indexei is jól szerepeltek a teszteken. Ezentúl a zajkibocsátása alacsony, nem jelenthet nagy zavaró tényezőt vezetés közben.

Hankook, a megfizethető minőség

A Hankook gumiabroncsok igaz nem tartoznak a legnépszerűbb csúcsmárkák közé, ezzel szemben azonban a legtöbb ember számára megfizethető opciót jelentenek, ráadásul az árukért egészen jó terméket kapunk. Ráadásul széles a kínálata, amiben a legtöbb autómodellre és körülményre megfelelő gumit találhatunk. Az idei nyárra leginkább ajánlott gumiabroncsuk a Hankook K715, ami törekszik a modern megoldásokra. Négy széles csatornát alakítottak ki rajta a hatékony vízelvezetés érdekében, hogy nedves úton is jól működjön. A futófelületi mintázatát annak érdekében fejlesztették ki, hogy nagy teljesítmény mellett is jól érintkezzen az úttal.

Michelin, legjobb a sportautóknak

A kifejezetten sportautókra kifejlesztett gumi a Michelin Pilot Sport gumiabroncs. Ez a kerék akár versenyzése is tökéletes lenne, hiszen ezeket a technológiákat használták fel a kifejlesztésénél. Meleg aszfalton is jól bírja, illetve ugyanolyan jól teljesít nedves és száraz időben is. A következő autómárkáknak megfelelő: Audi, Mercedes, Porsche és BMW.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

likebalaton.hu

Titkos helyek, érdekes történetek – tematikus séták télen is

life.hu

A sörözőkből bordélyok, a pincérnőkből örömlányok lettek Párizsban

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

A hivatalos adatoknál kétszer több esőerdő égett le Indonéziában 2019-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

borsonline.hu

Az orvosok sem hittek a szemüknek, olyat találtak az intenzívre került covidos beteg plüssállatában

origo.hu

Kilátszott Tolvai Reni mellbimbója a csipkefelsőből - fotó