PR Cikkek

Lehúzós építkezési vállalkozók helyett igazi szakemberek a Wilio segítségével (x)

Címkék
építkezés

Bors

2021. március 18. csütörtök 13:55

Az építőipari vállalkozók világa külső szemmel nézve szinte átláthatatlan. Ráadásul a rengeteg negatív példa és riogató eset tovább súlyosbítja a helyzetet. Most akkor hogyan tovább? Mire, pláne kire érdemes figyelni, ha elérkezett a döntés ideje?

Forrás: Freepik

A tapasztalatnál nincsen értékesebb referencia

Mindegy, hogy egy cég milyen ütős szlogennel hirdeti magát. Mellékes, hogy mennyire találó az elnevezése. Ezek mind a marketing részei. A lényegük a megrendelők bevonzása. Azonban, ami hosszútávon érdekes, az a felszín alatt bújik meg.

A Wilio hitvallása szerint, a tapasztalat az egyetlen olyan ütőkártya, amivel az építőipari vállalkozók gyakorlatilag előre bizonyíthatják a helytállóságukat. Az évek során megvalósított projektek, azaz a referenciák minden felesleges körítésnél beszédesebbek.

A személyes ajánlás gyakorlatilag bármilyen érvet felülmúl. Ha a rokonod, ismerősöd vagy barátod arról számol be, hogy megtalálta az igazit, és aktuálisan nem a szerelem területén, akkor vélhetően egyéb kérdések helyett, tényként fogadod el a következtetéseket.

A Wilio.hu ezt a kapcsolatot hozza létre, hiszen olyan szakikat gyűjt össze, akik a megbízhatóságukat tapasztalati úton építették fel.

Nincsen annál szorongatóbb szituáció, amikor a számos építőipari vállalkozó közül egyszerűen képtelen vagy eldönteni, kire voksolj? Ha nincsenek érvek/ellenérvek, ha semmi nem szól az érdemekről, akkor tényleg, mire is alapozhatnád a választásodat? Amikor a kapkodásé meg a pánikolásé a terep, akkor könnyű belefutni azokba a zsákutcákba, ahonnan kifejezetten nehéz később kihátrálni.

Úgyhogy a fejvesztett menekülés és visszakozás helyett a legjobb a megfontolt elhatározás. Ha egy olyan adatbázisból szemezgethetsz, ahol kizárólag a legjobb szakembereket fedezheted fel, akkor minden eddigi nyomasztó teher lehullhat a válladról.

Az olcsó építőipari vállalkozó gyanús?

Minden, ami megfizethetőnek tűnik, az egyben kétségeket szül. Tuti, hogy van valami a háttérben, kisbetűs rész, átverés, aminek a vége kizárólag veszteség lehet. De ez nem feltétlenül igaz. Az árak böngészése nem jó iránymutató, mert könnyen tévútra terelhet. Ha a megbízható szakik közül választasz, akkor ezeket a felesleges köröket megspórolhatod.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

metropol.hu

Borzalmas tragédia az érdi iskolában, egy ember meghalt

origo.hu

Döbbenetes képeken az Afrika déli részén pusztító áradás - galéria

magyarnemzet.hu

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

kemma.hu

Kokaint, amfetamint és füvet is „szállított” az ételfutár Tatán és Tatabányán

origo.hu

Jetpackes mechákhoz kerestetik operátor

mindmegette.hu

Pofonegyszerű csodadesszert: kekszes-almás süti sütés nélkül

origo.hu

Mutatjuk, mit javasol a katásoknak a NAV

origo.hu

Átment a piroson a BMW-s, oldalról jött egy másik autó, a büntetés vérfagyasztó volt - videó

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

origo.hu

Látványos képeken az európai felhőkarcolók