PR Cikkek

Medgyessy Dóra bízik az egymeccses visszavágóban (x)

Címkék
kosárlabda

Bors

2021. február 23. kedd 01:00

A Diósgyőr a bajnokságban kétszer kikapott az UNI Győr-MÉLY-ÚT csapatától, ám a rutinos Medgyessy Dóra bízik benne, hogy a kupacsata az ő sikerüket hozza.

– A Magyar Kupa-meccsek különböznek a bajnokiktól, mert mindig semleges helyszínen rendezik meg, most éppen Budapesten. Bevallom, örültem a sorsolás eredményének, mert korábban a hazai mezőnyből kiemelkedő Sopron ágára kerültünk, most viszont elkerültük őket – mondta Medgyessy Dóra, az Aluinvent DVTK irányítója és gyorsan hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy szerdai ellenfelüket, a Győrt lebecsülik. Már csak azért sem, mert erős, jól összerakott csapatnak tartják, ráadásul kétszer kikaptak tőlük.

– A vereségek ellenére megnehezítettük a dolgukat, versenyben voltunk velük. Az első, győri meccsen a szezon legjobb játékát nyújtottuk, nagy előnyünk is volt, de kiadtuk a kezünkből a győzelmet. Rá egy hétre itthon, Diósgyőrben, talán túlságosan biztosak voltunk abban, hogy hazai pályán nyerünk, ám megint kikaptunk, de az a találkozó is kiegyensúlyozott volt, csak a negyedik negyedben dőlt el. Bízunk benne, hogy sikerül visszavágnunk, és az egymeccses csatát mi nyerjük – vélekedett Medgyessy Dóra. 

A mezőny egyik legtapasztaltabb játékosa arról is beszélt, hogy a koronavírus-járvány miatti zártkapus mérkőzéseknek teljesen más a hangulata. 

– Túlzás nélkül mondhatom, hogy az üres csarnok nekünk nagy hátrányt jelent, hiszen a sportbarátoknak nem kell bemutatni a félelmetes diósgyőri szurkolótábort. Nagyon hiányzik a közönség, a  szurkolóink biztatása, de lassan már hozzászokunk ehhez az állapothoz, amikor csak egymásra számíthatunk – mondta és hozzátette, hogy rutinos játékosként az ő feladata továbblendíteni a csapatot, ha megakad, és ő nem hárítja el ezt a felelősséget.

– Nem érzem tehernek, hanem jólesik, hogy fontos része vagyok a csapatnak, számítanak rám. Sokat beszélek a pályán, irányítom a lányokat. A régiekkel, például Kányási Veronikával egy pillantásból megértjük egymást, de az újonnan érkezett Keyona Hayes-szel is már az első edzésen ráéreztünk egymásra, szóval, jól működik a csapat – összegzett Medgyessy Dóra, aki bízik benne, hogy a tévé előtt ülve sokan szurkolnak majd nekik.
 

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

borsonline.hu

Rengeteg életveszélyes és omladozó erkély található Budapesten

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett