PR Cikkek

4,5 millió forint támogatást nyerhetnek vállalkozni vágyó fiatalok (x)

Bors

Létrehozva: 2020.11.26.

Van egy zseniális üzleti ötleted, de a megvalósítás során akadályba ütköztél? Pénzügyi segítségre vagy szakmai felkészítésre van szükséged? Elmúltál 18, de még nem vagy 30 éves? Álláskereső vagy? Pest megyén és a fővároson kívül élsz? Akkor itt a lehetőség!

Jelentkezz december 7-ig és indítsd el álmaid vállalkozását 4,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatással!

Segítünk Indítani! GINOP 5.1.9-17 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

A program célja a Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új egyéni vagy mikro vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-30 év közötti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével.

Hogyan kaphatod meg a támogatást?

Jelentkezz a programba, ha:

• nem rendelkezel nappali hallgatói jogviszonnyal vagy munkaviszonnyal

• regisztrált álláskereső vagy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál

• nincs más vállalkozásban többségi üzletrészed

• van egy megalapozott üzleti ötleted

• 30 év alatti fiatalként vállalkozói attitűddel rendelkezel

Pályázat folyamatleírása, tájékoztató

Mit kell tenned, ha felkeltettük az érdeklődésedet?

1. Regisztráció – Regisztrálj a www.segitunkinditani.hu oldalon!

2. Kompetenciamérés – Írd meg a körülbelül 10 kérdésből álló tesztet (toll, számológép használattal)!

3. Jelentkezési adatlap – Töltsd ki a honlapon található Jelentkezési adatlapot, és csatold hozzá szükséges a mellékleteket!

4. Szándék- és adatkezelési nyilatkozat – Töltsd ki a honlapon található nyilatkozatot, mentsd le PDF formátumban, nyomtasd ki és küldd el postai úton!

5. Támogatási szerződés megkötése – A pályázatodhoz szükséges szerződést és a hozzá tartozó önellenőrző listát keresd a honlapon!

6. Képzés és tanácsadás – Vegyél részt vállalkozói készségeket fejlesztő képzésünkön, és mellette térítésmentesen igénybe veheted az üzleti tervezéssel és vállalkozásindítással kapcsolatos speciális tanácsadást, egyéni és csoportos kereteken belül.

7. Üzleti tervezés – Dolgozd ki üzleti ötletedet, és készítsd el az életképes és szakmailag megalapozott üzleti tervedet!

8. Vállalkozásalapítás – … és már csak egy dolgod van hátra, hogy megalapítsd álmaid vállalkozását és benyújtsd a támogatási kérelmed a 4,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásra!

Jelentkezz 2020. december 7-ig, nehogy lemaradj az utolsó 150 hely egyikéről. Regisztrálj a segitunkinditani.hu oldalon, és indítsd el vállalkozásodat még idén!

Részleteket ide kattintva találsz!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek