PR Cikkek

Újépítésű eladó lakások és házak Budapesten (x)

Címkék
ingatlan

Bors

2020. április 21. kedd 13:00

<b id="docs-internal-guid-f9a71d17-7fff-32e7-ea1c-389064fcb06e">Újépítésű lakásoknak és házaknak megvannak az előnyeik. Imponáló, ha első lakástulajdonosként vehetjük át a kulcsokat. A korszerű szigetelésnek köszönhetően a rezsi és a fűtésszámla olcsóbb Plusz a vásárlási stádiumunknál előnyből indulhatunk. Kedvezőbbek a feltételek CSOK igénylés eseten és jobbak a hitelek is.

Újépítésű lakás, ház vásárlásánál először kiválasztjuk a számunkra legoptimálisabb lakóparkot. Miután ez megtörtént, konzultáltunk, segítséget kapunk a lakópark szakértőjétől. Kirajzolódott konkrét szándékunkkal lehetőségünk nyílik terepszemlére menni. Kész bemutató lakásokat vagy maketteket nézni. Megmutatják a nap kelését fekvését, a falakat, a csempék mintáját és teljes képet kapunk a leendő otthonukról, vagy befektetésre szánt ingatlanunkról.

Az ingatlanpiac bemutató része új opcióval bővült

Mintha ott lennénk a helyszínen, de csak a számítógépünkre vagy telefonunkra van szükség. Mára már otthonodból is elérhető, kényelmes megoldást kínál néhány lakópark terepszemle előtt vagy helyett.

A II. kerületi V22 Budapest Buda lakópark Budapest legkedveltebb és legimpozánsabb részén, a Rózsadombon helyezkedik el. Az árak elérhetik a 320 millió forintot, de az olcsóbbak is 140 milliótól kezdődnek. Igény esetén lehetőségünk van 3D-s bemutatót kérni. Időpont egyeztetés után pedig virtuálisan is megtekinthetjük Telefonon élőben közvetítik számunkra a kiválasztott lakást. 

Óbuda-Testvérhegy Lakókertben, a III. kerületben a Harsánylejtő szomszédságában 98 lakás kerül kialakításra Lakószinteken lévő lakásokhoz változó méretben, erkélyek, valamint nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, a megfelelő térérzetet biztosítva. 50-137 négyzetméteres 2-4 szobás lakások elérhetőek. A legolcsóbb lakás 43 millió forint. Virtuális nyílt napot hirdetnek. Csupán csak regisztrálni kell és e-mailben küldött videón keresztül körbevezetnek a kiszemelt lakásban.

Római Residence. 80 új építésű, hőszivattyús lakás fejlesztésébe kezdett bele. Alapterületük: 29 négyzetmétertől - 62 négyzetméterig terjed. Az újépítésű lakások ára 25,7 milliótól - 59,2 millió forintig érhetőek el. Az átadás várható időpontja 2021.III.negyedévében fog megvalósulni. Grafikus ingatlankeresését kínálnak, emeltekre, lakásokra lebontva.

Avico Group 3 db lakóparkjánál ami, a Greenside, Gama Residence, Uptown konferencia video lakásbemutatóra invitálnak. Kényelmesen az otthonunkban megnézhetjük a számunkra érdekesnek kritériumainknak megfelelő lakást. A Greenside és Gama Residence lakóparkokban egyaránt 29.9 millió forinttól elérhetőek az 1 szobás, 36-39 négyzetméteres lakások, de a legdrágább is csak 71 illetve 83.3millió forint. Uptown lakóparknál a legolcsóbb lakás 5millió forinttal drágább, mint társaiknál, de 3 négyzetméterrel nagyobb lakást kapunk az pénzünkért cserébe Mind a három lakópark építkezési területéről és annak folyamatáról is kaphatunk elő közvetítést. 

A felsoroltak mellett az ujotthon.hu-n kizárólag újépítésű lakóparkokat találunk. Több, mint 120 db projektet, 23 négyzetmétertől -238 négyzetméterig, 1 szobástól a 6 szobásig és 20 milliótól 320 millióig találhatunk magunknak megfelelő eladó lakást vagy házat. Az átadás várható időpontját, az adott lakópark kerületét, hány lakás szabad, valamint teljes címét is megtekinthetjük a keresésünk során.
 

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

boon.hu

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában