PR Cikkek

Gondoskodó tudománnyal a daganatos betegekért (x)

Bors

2019. április 6. szombat 02:00

Jelenleg nincs a világon olyan gyógyszer, amely képen garantáltan képes meggyógyítani a rákos megbetegedéseket. A daganatos betegek ezért gyakran érzik úgy, hogy a diagnózis egyenlő a halálos ítéletükkel. Ez azonban közel sincs így. Világszerte számos kutatás folyik, amelyek eredményeképpen újabb és újabb kezelési módok, gyógyszerek és egyéb, a daganatos betegek szükségleteinek figyelembe vételével kifejlesztett készítmények jelennek meg.

Betegként eldönteni, hogy melyik kezelés, melyik termék felel meg leginkább igényeiknek, bizony komoly nehézséget okoz. Emellett fontos, hogy aki rákos, ne csak leleteket, beutalókat, recepteket és szórólapokat kapjon, hanem a betegségével kapcsolatban valódi konzultációs lehetőségben részesüljön és életmódjával kapcsolatos kérdéseire is választ kaphasson.

A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. termékportfóliójában kiemelt szerepet kapnak a daganatos betegek részére ajánlott, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek, kiutat kínálva a vitaminok, étrend-kiegészítők és egyéb, sokat ígérő, de nehezen besorolható készítmények sokaságában. A Culevit Kft. saját laboratóriumában, a pécsi Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központban kifejlesztett speciális élelmiszerek folyamatos adagolás mellett gondoskodnak az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok beviteléről, nem okoznak mellékhatásokat és a legtöbb gyógyszerrel együtt szedhetőek. A Culevit készítmények mindennapi táplálkozásba illesztése az onkológiai kezelések mellett is javasolható.

Mindezek mellett a kínálat részét képezi a Culevit bőrápoló kozmetikuma, valamint az egészséges felnőttek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő tabletta is.

Folyamatosan bővülő termékportfóliója mellett a Culevit díjtalanul igénybe vehető mentálhigiénés tanácsadással áll a daganatos betegek és hozzátartozóik, valamint az egészséges érdeklődők rendelkezésére. A Culevit 1997-ben indította el a Culevit Tanácsadó Szolgálatot, amelynek keretében az érdeklődők személyes, vagy telefonos konzultáció keretében kaphatnak személyre szabott választ a betegségük alatt felmerülő testi és lelki problémákra. Fontos, hogy a rákbetegségben szenvedők ne vesszenek el tanácstalanul az orvosi kifejezések, félinformációk, valamint az esetleges tévhitek áradatában, és hogy önbizalmukat és hitüket visszanyerve aktívan tenni akarjanak a gyógyulásukért.

A tanácsadás mellett a Culevit több saját szervezésű programmal várja az érdeklődőket. A rendszeresen tartott – ugyancsak díjtalanul látogatható - csoportfoglalkozáson a betegek megoszthatják egymással tapasztalataikat, érzéseiket. Emellett a cég időről időre, szakemberek bevonásával előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket tart, laborlátogatást szervez Pécsre a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központba.

A társaság elkötelezett szakemberei nemcsak egy termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalatot építettek fel az elmúlt két évtizedben, hanem egy összetartó és odafigyelő közösséget is, amelyben a daganatos betegségekkel kapcsolatba kerülők nap, mint nap megértésre és odafigyelésre számíthatnak a Culevit által képviselt gondoskodó tudomány jegyében.

A Culevit termékeket keresse a gyógyszertárakban, a Culevit mintaboltokban, valamint a társaság internetes webáruházában. A Culevit mintaboltokba, illetve webáruházba látogatók a Culevit Gondoskodó Programba regisztrálva jelentős törzsvásárlói kedvezményben is részesülnek.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

metropol.hu

Most kiderül, miért is lehet hálás a Bak

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

delmagyar.hu

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

origo.hu

Napokon belül itt van Európában a Redmi Note 11 széria

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja