PR Cikkek

Lépjen be a sebesség birodalmába! (x)

Címkék
programF1

Bors

2018. június 27. szerda 02:00

A Formula–1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, pilótáinak népszerűsége a legnagyobb popsztárokéval vetekszik. És ez a sorozat immár több mint három évtizede folyamatosan visszatér a Hungaroringre – ezzel versenyünk harmadik azok sorában (a legendás Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban. 

Amikor építették, azért számított kuriózumnak, mert az első F1-es aszfaltcsík volt a vasfüggöny mögött, ma pedig már valódi klasszikusnak számít – ez az a jelző, amelyet az utóbbi években megkapott, vagy inkább kiérdemelt a Hungaroring. 

Szakmai elismerés számunkra, hogy az idén immár második alkalommal tartják nálunk a szezonközi tesztet – a csapatok döntése nyomán –, így a versenyhétvége után még további három napig (ebből a kedd és a szerda a teszt) vendégeskednek hazánkban a világ legjobb autóversenyzői. 

De maradjunk egyelőre a versenynél! 

A világbajnokság eddig az utóbbi évek egyik legizgalmasabb csatáját hozza: aki vállalkozik arra, hogy megtippelje, vajon a Ferrari vagy a Mercedes pilótája ünnepelhet a szezon végén, vagy különösen bátor, vagy a jövőbe lát. 

Talán ennek a késhegyre menő küzdelemnek is köszönhető, hogy a július 27-29-én tartandó 33. Magyar Nagydíjra szépen fogynak a jegyek – jó esély van rá, hogy megdőljön az utóbbi évek rekord-nézőszáma. 

A Magyar Nagydíjakon immár hagyomány a csütörtöki boxlátogatás, amelyre a hétvégi jegyekkel lehet belépni – a program 2018. július 26-án 16 órakor kezdődik és 18 óráig tart, és ez alatt a két óra alatt a szurkolók testközelből szemlélhetik a csapatok kerékcsere-gyakorlását, vagy éppen szerezhetnek autogramot kedvencüktől. 

A hétvége folyamán pedig a késhegyre menő küzdelmeken kívül a nézők az úgynevezett szurkolói zónában is találhatnak kedvükre való programot – a kerékcsere-versenytől kezdve, a szimulátorokon keresztül egészen addig, hogy a verseny hősei a színpadon adnak rövid interjút. Szóval bár kétségtelenül a verseny a hétvége fénypontja, azon kívül is megtalálja a szórakozását az egész család. A Hungaroring kapui nyitva állnak a motorsport szerelmesei előtt – a sebesség birodalma mindenkit vár!

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

life.hu

Változás: a házorvosok csak a kiemelten veszélyeztetetteknek kérhetnek PCR vizsgálatot, a többieknek antigén tesztet kell végezniük Szlovéniában

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

sonline.hu

A vadászok kétharmada sajnos csak ember, puskával

origo.hu

Elegánsnak ígérkezik a Google okosórája

nemzetisport.hu

Férfi kosár NB I: győzött a Körmend, a ZTE és a Sopron is

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

metropol.hu

Újabb gyanús Covid-tünet? Sokan panaszkodnak erre megbetegedés után

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján