PR Cikkek

Pénteken Székesfehérváron nyílik a pofonzsák (x)

Bors

Létrehozva: 2017.12.13.

<p>A székesfehérvári Lakeside Hotel ad otthont a Felix Promotion pénteki élő televíziós profi bokszgálájának, amely a sportág utolsó jelentős magyarországi eseménye a 2017-es esztendőben.</p>

Az amatőrként Európa-bajnok és junior világbajnok, olimpikon Bacskai Balázs (3-0), valamint a cirkálósúlyú bajnok Darmos József (8-1-1) egyaránt olasz ellenfelet kapott, Alex Marongiu, illetve Yassine Habachi személyében. A veretlen nagyváltósúlyú Berki Ferenc (9-0) a grúzok korosztályos Eb-érmesével, Jemal Shalamberidze-vel (7-1) csap össze.

A rendezvény főmérkőzésén a helyi Törteli Balázs (14-1) és a budapesti Szabó Zoltán (18-9) küzd a kisváltósúlyú kategória (63,5 kg) magyar bajnoki trónjáért, míg több hazai reménység külföldről érkező ellenfelekkel néznek farkasszemet.

Rácz Félix promóter nemzetközi eseményén az egykori WBC ifjúsági bajnok, a német Tony Kraft, az ugyancsak veretlen James Kraft, és a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok Sherat Isufi is tovább színesíti a tartalmasnak ígérkező programot. A Felix Promotion évzáró rendezvényét az M4 Sport pénteken 21:45-től élőben közvetíti.

Jegyvásárlás, és további információk az alábbi linken:

http://www.felixpromotion.com/

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek