PR Cikkek

Szörfözve tanulhat angolul! (x)

Bors

2017. április 13. csütörtök 10:00

Szinte mindent átalakított, gyorsabbá, könnyebbé tett a világháló. Miért lenne ez alól kivétel a nyelvtanulás? Az információs szupersztráda nyújtotta előnyök és a magyar fejlesztők zsenialitása azt kínálja, ami az angolul tanulóknál idővel megcsappan: lelkesedést!

Persze, mindenkit más és más motivál. Van, akit a divat, a lakberendezés a gasztronómia vagy a technikai újdonságok, mást a sztárokról szóló pletykák, a gyereknevelés, illetve a világ eseményei, netán a természet és az ember alkotta csodák érdekelnek. S itt a kulcs! Az iloveangol.hu internetes oldalra bármely, bennünket érdeklő angol nyelvű szöveg bemásolható, melyet az online alkalmazás nem lefordít, hanem kiszótároz. A számunkra új szavak, általunk megadott nehézségi fokozat szerint azonnal, interaktív módon kerülnek a virtuális szógyűjteményünkbe, valamint képes, hangos virtuális szókártya-paklinkba. Nem csak a szót vagy a kifejezést, de annak írásmódját, kiejtését, jelentését is könnyen és gyorsan megtanulhatjuk, sőt, mp3-hangfájlban is megkaphatjuk, így akár utazás közben, hallgatva is megjegyezhetjük azokat.

Mindent tud iloveangol.hu, csak a kommunikációhoz elengedhetetlen nyelvtant nem? Szó sincs róla! A bennünket érdeklő témakörökben előforduló nyelvtani szabályokat is megtanítja a rendszer, könnyen értelmezhető, jól áttekinthető módon.

Mit kapunk még? Többek közt speciális leckéket, tematikus videókat, nyelvtanuló-gyakorló játékokat, s a bővülő tudásunkat a rendszer által kínált módokon tesztelhetjük, mi több, egy ingyenes online konzultációra is bejelentkezhetünk!

Akkor tanulhatunk, ahol és amikor kedvünk tartja, s annyit, amennyi időnk éppen akad. A szakemberek szerint akár napi 10-15 perc angolozás is elég lehet a fejlődéshez.

Ja, és nincs tankönyv, munkafüzet, de még a szótárvezetéssel sem kell bajlódnunk, mindent megold az iloveangol.hu internetes oldal. A világújdonságnak számító módszer minőségére pedig a BBC Learning English és az Euronews tartalomszolgáltatása is garancia.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

borsonline.hu

Aggasztó számok: Hatalmasat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft