45 vadon gyűjthető, a lehető legtisztább forrásból származó növény szerepel az "Ehető Erdő" című új kötetben, melyből megtudhatjuk többek között, hogy melyik az a gyümölcs, ami minden parkban megterem, mégis Iránból importálják. Választ kapunk arra is, hogyan lesz izgalmas fogás a salátaboglárkából és hogy milyen íze van a hagymaszagú kányazsombornak – olvasható az eszakerdo.hu oldalán.
A két szerző, Bózsó Gyula erdész és Megyeri Sára "dzsindzsász", azaz vadnövény-gasztronómiával foglalkozó újságíró összegyűjtött számtalan gyűjtési és feldolgozási trükköt, lelőhelyre vonatkozó információt és receptet. Szeretnék, ha minél több olvasó tudna arról, hogy az erdő és a mező kincsei nemcsak fenntartható forrásból származnak, és bárki számára elérhetők, hanem elképesztően finomak is. Az exkluzív megjelenésű kötetet gyönyörű fotókkal illusztrálták, a könyvből a növények felismerése, gyűjtése és feldolgozása is elsajátítható.
A természetben töltött idő bizonyítottan gyógyító hatással van ránk. A növények megismerésével, a felvillanyozó gasztronómiai kalandokkal pedig közelebb is kerülünk hozzá és a gyomrunkon keresztül fedezzük fel, hogy mekkora értékeket rejt - vallják a könyv szerzői.
Az Ehető Erdő könyv segítségével mostantól bárki, aki a kosarával útnak indul a saját konyhájában próbálhatja ki a különleges, rendkívül értékes alapanyagokat, mindezért pedig csak a jóleső fáradtsággal kell fizetni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.