A nyár legkedveltebb csemegéje a csöves kukorica, amit nem csak főve érdemes elkészíteni.
A főtt kukoricaelkészítése nagyon egyszerű, kezdők is el tudják készíteni. Persze előfordulhat olyan eset is, hogy az embernek nincs kedve a hőségben kukoricát főzni, mégis szívesen elfalatozná. Mi a teendő ilyenkor? Ha van otthon mikród, semmi gond, percek alatt elkészülhet a forró kukorica, ízre pont olyanlesz, mint a főtt verzió.
A vitaminok, gyógyszerek, étrend-kiegészítők hamarosan könnyebben és hatékonyabban juthatnak el a megfelelő helyre a szervezeten belül egy kukoricakeményítővel készült mesterséges tasak segítségével.
Igen! Nem ördögtől való a kukorica mikrózása, ha gyorsan szeretnéd tálalni, ez a legjobb módja:olyan lesz, mintha pároltad volna, úgyhogy nem veszít sokat a tápanyagaibólés a kukorica sárga szemei sokkal szebb színben fognak ragyogni.
A kukoricát a hajával együtt mossukmeg, majd töröljükszárazra.
A kukoricát a hajával együtt tegyük amikróba 5 percre maxfokozaton (1000 Watt), majdha véget ért a program, óvatosan vegyükki, vágjukle a két végét, húzzuk le a ruháját, utána már tálalhatjukis.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.