A nyár zöld. Minden és mindenhol zöldül. Tobzódunk ilyenkor a frisszöldfűszerekben is, amelyek segítségével még egy egyszerű sós rúd is új életre kelhet, új ízvilággal örvendeztetve meg bennünket.
Burjánzik az erkélyem! Soha nem volt még ilyen. Leginkább egy olyan elsivatagosodott tájra szokott hasonlítani, ahol fél méterenként kiszáradt növénytetemek jelzik a kétbalkezes balkonkertész útját. De most! Most minden szegletében növények pompáznak, illatos virágok nyílnak a balkonládákban, a nagyméretű cserepekben burjánzanak a zöldfűszerek.
Burjánzanak. Nagy mennyiségben burjánzanak. (Hogy nekem semmi sem jó?!) Szinte már nem is tudom hova tenni őket. Kidobni meg sajnálom. Pláne, hogy életemben először sikerült nem kipusztítani őket fél nappal a vásárlás után. Megoldás? Fel kell őket használni! Iziben! Ezt a gondolatmentet követve mostanában elég sok olaszos jellegű tésztát, ételt készítettem, hogy legyen helye a bazsalikomnak, a rozmaringnak meg az oregánónak. A citromfüvet meg a mentát pedig limonádéba fojtottam.
Mihez illik a zöldfűszer? Valamilyen sajthoz? Sajt… zöldfűszer… egy kis nyers tészta. Mi lesz ebből? Zöldfűszeres sós rúd parmezánnal. Mi más? Végre egy olyan rágcsa, amely az én ízlésemnek is tökéletesen megfelel, egyáltalán nincs fűrészpor íze, zamatos, ropogós és felveszi az ipari mennyiségben növő fűszernövényeimet. Királyság!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.