A szuper tízórai titka, hogy az iskolai uzsonnás dobozba valóbevetéselőtt akár napokkal korábban is el lehet készíteni. Jó példa rá ez az egyszerű fahéjas keksz.
Több éves tapasztalatom van már, milyen a jó iskolai tízóra. A legfontosabb tulajdonsága, hogy változatos és több fogásból áll. A szendvics, a gyümölcs, az innivaló alap, de mellé kell mindig valami finomság is. Egyszerűen muszáj. Mert jár nekik.
Az ideális, dobozba való keksz elkészítése egyszerű, mint az ék, nem kenődik, nemmorzsálódik, és befér a helyére (akár úgy is, hogy a hagyományos kör forma helyett pl. négyzetesre alakítjuk…, hiszen úgysem a külcsíny számít). Persze az íz is nagyon fontos: itt lépnek képbe például a különböző fűszerek. Nálunk a téli kedvencek között az elsők között szerepel a fahéj és a mézes fűszerkeverék. Szerencsére mindkettő kiválóan alkalmazható a tízórai kekszek ízesítésére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.