A muffin tipikus összedobálós süti a hozzávalókat csak össze kell keverni és máris jöhet a sütés. Az ízesítését sem kell túlbonyolítani, a gyümölcs-csoki páros mindig nyerő.
Nem vagyok egy nagy muffinrajongó. Megleptelek, ugye?
Pedig a muffin az igazán (nagy)családbarát édesség, pikk-pakk megvan, nem is kell hozzá sok minden, a tészta alapanyagai gyakorlatilag minden háztartásban meglévő alapélelmiszerek. Az ízesítés hasonlóan egyszerű elveken alapszik, már két hozzávalóval – például gyümölccsel és csokival – iskellemes ízélményt lehet elérni.Hogy még tovább fényezzem a muffint: iskolai tízórainak is tökéletesen megfelel, nem morzsálódik, jól pakolható, olyan kis komplett darab.
Mi van itthon? Liszt, olaj, tej, sütőpor, némi csoki, meg egy nagy doboz áfonya, amit épp pár órával korábban hoztam haza a zöldségestől. Hogy lesz ebből finomság rövid idő alatt? Muffin formában. Így hát beadtam a derekam és bekevertem a legcsaládbarátabb finomságot, amit csak ismerek, ami az áfonya-csoki párosnak köszönhetően nem lett sem száraz, sem tömény, sem íztelen. Hanem pont jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.