Mi lehet jobb egy jeges kávénál? A jégkrémbe álmodott változat. Próbáld ki a receptet!
Elég régóta iszom kávét. Ennek ellenére nem vagyok nagy kávés, mert a napi fejadagom nem haladja meg az egy bögrényit és az is inkább lájtos változat, kevés kávé sok tejjel. Ráadásul mindig másfélét iszom, nincs kifejezett kedvencem, szívesen csapongok a különböző elkészítési módok között. Nyáron egyetlen dologhoz ragaszkodom: hideg legyen.
Pár héttel ezelőttbelefutottam aNespresso On Ice Blogger Receptversenyébe, amelyen nem indultam, csak szavaztam. Viszont a receptek között böngészve elfogott a vágy, hogy én is új köntösbe bújtassam a nyári kedvencemet, a jeges kávét. Bár már kifelé araszolunk a nagy hőségből, lehet még egy-két kánikulai nap, amikor bizony jólesik a hideg koffeinbomba és miért ne menőzhetnénk egy olyan variációval, amelyet még egy gyerek is képes elkészíteni.
Hogyan lehet meghackelni, új formába önteni a jeges kávét, ami már eleve a kávé egy megújult formája? Hát pont úgy, hogy formába öntjük. Jégkrémformába. A jeges kávé jégkrém változata egy igazi energialöket, az íze nem a krémes frappucinóra hajaz, inkább egy intenzív, jéghideg kávéra emlékeztet, az állagasem selymes, inkább jégkása jellegű. Cserébe viszontnagyon üt, ahogy azt mondani szokás. Az elkészítése pedig pofonegyszerű.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.