Mit mikor érdemes befőzni? Befőzési naptár

naptár
PUBLIKÁLÁS: 2017. június 09. 14:02
A befőzés mára már nem csak a tapasztalt könyhatündérek kiváltsága, bárki tehet el finom lekvárokat, befőtteket és szörpöket télire. Lássuk mikor, mit érdemes feldolgoznunk!

Befőzés nyártól ősz végéig

Június

Július

  • cukkini
  • cseresznye
  • meggy
  • ribiszke
  • sárgabarack
  • sárgadinnye
  • tök
  • uborka
  • szeder

Augusztus

  • görögdinnye
  • körte
  • őszibarack
  • nektarin
  • paprika
  • paradicsom
  • paradicsompaprika
  • cukkini

Szeptember

  • alma
  • bodza
  • káposzta
  • padlizsán
  • szilva

Október

  • fokhagyma
  • gomba
  • karfiol
  • szőlő
  • zöldparadicsom
  • dió

November

  • birsalma
  • birskörte
  • cékla
  • citrom
  • csipkebogyó
  • narancs
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.