A gyümölcsös morzsasüti az egyik legegyszerűbben összedobható finomság, az se baj, ha kicsit balul sül el, mert ez a tipikus ronda-de-finomdesszert és pohárban is jól mutat. Én már csak tudom.
Többször szerettem volna már megosztani a blogon a családunk egyik nagy kedvencét, a gyümölcsös morzsasüti receptjét. Először ősszel terveztem feltenni, de mire a fotózáshoz értem volna, egy szem nem sok, annyi sem maradt belőle, csak a felhasznált alma és körte kifolyt leve árválkodott a pitesütő alján. Azért azt befotózni nem kicsit lett volna gáz.
De hát csak nem fog ki rajtam egy édesség? Mielőtt harmadjára is belevetettem volna magam a sütésbe, úgy döntöttem: új receptet keresek, hátha egy új élmény elűzi rólam az átkot. Így akadtam rá Zé áfonyás morzsasütijére, amelyet ricottával bolondított meg. Nagyon jól hangzott – bár én eperrel készültem elkészíteni – és a ricotta miatt biztos lehettem benne, hogy száraz, na, az tuti nem lesz. Hát, az nem lett, de felvágni se tudtam, mert elfolyt. Talán a ricotta tette,nem tudom, de a lényeg, hogy így lett poharas desszert belőle, ami nagycsaládos szempontból talán még jobb is, mint az eredeti variáció (könnyebb egyformára adagolni vagyis én ezzel hitegetem magamat…). Fotózás szempontjából pedig mindenképpen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.