A közönség előtt is megmutatták magukat és koktélkreációikat aBacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei.
Gózon Péter, Kalydy Gábor Péter és Kocsis Tamás, aBacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei először mutatták be azokat az italokat, melyeket hamarosan a nemzetközi zsűri előtt kell elkészíteniük Moszkvában.
A három fiatal és tehetséges bártender olyan, saját maguk által kitalált recepttel indultak, melyek jó eséllyel állják majd meg helyüket a nemzetközi mezőnyben is. A versenyen az ízek mellett a fellépést, a magabiztosságot és a show-t is értékelik majd.
A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition három nyertesének koktéljai
Kocsis Tamás:Ganbatte
50ml Bacardí Carta Oro, 40 ml Choya silver ume,15 ml Zwack Unicum szilva,40 ml friss grapefruitlé,10 ml cukor szirup /1:1,4/)
Kalydy Gábor Péter:Uvas Oro
40 ml Bacardí Carta Oro,40 ml friss szőlőlé,15 ml friss citromlé,5 ml monin passion fruit szirup, 5 ml chatreuse bitter elixír vegetal, 1 citromhéj
Gózon Péter:Sin limites koktél
45 ml Bacardí Carta Blanca,20ml friss limelé, 5 ml Campari,15 ml házi készítésű vanília szirup,2-3 darab kardamom
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.