Pörgessük meg a kukoricapelyhet a késes aprítóban vagy ha az nincs, akkor kézzel morzsoljuk kissé össze, hogy apróbb darabokat kapjunk.
A csokit tördeljük kockára és tegyük a mikróba 3x20-30 másodpercre (ne felejtsük el időről-időre megkeverni).
Adjuk hozzá az étolajat, keverjük el és forgassuk össze a kukoricapehellyel.
A sütiformánkat béleljük ki sütőpapírral és nyomkodjuk bele a süti alapjául szolgáló csokis keveréket.
Tegyük a hűtőbe.
A zselatint szórjuk egy kis lábosba, adjuk hozzá a vizet és tegyük félre.
A tejszínt verjük fel a habfixszel.
A gyümölcsöt tisztítsuk, mossuk meg és tegyük félre.
A kész tejszínt lapátoljuk át a turmixgépbe, adjuk hozzá a joghurtot, mixeljük egy kicsit, majd adjuk hozzá a gyümölcsöt is: turmixoljuk össze az egészet.
A megáztatott zselatinhoz adjunk három evőkanál krémet és kis lángon kevergetve, melegítsük fel, amíg a zselatin teljesen fel nem olvad.
Öntsük a gyümölcsös masszához és turmixoljuk még fél percig.
Vegyük elő az előkészített formánkat, öntsük a csokis alapra a masszát és hűtsük minimum egy órán át.
Kockára vágva tálaljuk.
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.