Aki szereti a levendula illatát, és a látványát a kertjében, ideje hogy a konyhában is kipróbálja ezt a finom illatos virágot.
Levendulás só:
Hozzávalók:
30 dkg sóhoz 1-1 evőkanálnyit vegyünk mindhárom összetevőből. Ha van rá módunk tengeri vagy Himalája sót használjunk, mert ezek egészségesebbek a sima konyhasónál.
A rozmaringot és a levendulát lemorzsoljuk, majd rövid ideig szikkadni hagyjuk, és egy jól zárható üvegben, vagy edénybe töltjük. Hozzáadjuk a sót, és a tarkaborsot és összekeverjük. A levendulasó használható húsételkehez, kelt tésztákhoz, és mediterrán ételkehez, pl. pizzához is.
Bors vagy só őrlőbe téve, kitehetjük az asztalra, hogy amikor vendégek érkeznek hozzánk, mindenki kedvére ízesítse vele az ételt.
Levendulás cukor:
Hozzávalók:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.