Első ránézésre ez a torta is hasonlóan készül, mint a társai, ám ha végignézzük a receptet, kiderül: nincs benne tojás. Hogyan lesz mégis nagyon finom?
Egy tojás nélkül készíthető krémes, édes és csábító torta.
Hozzávalók:
A cukrot a margarinnal és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Ezután állandó keverés közben hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporral és a kakaóval összekevert lisztet. Olajozott tortaformába öntve megsütjük.
A tortakrém: 1 dl tejben 1 kanál lisztet csomómentesre keverve megfőzünk, hozzáadunk 4 kanál cukrot, a vaníliás cukrot, 2 kanál kakaót. Ezeket a tűzről levéve jól összekeverjük.
Amikor kihűlt, 10 dkg margarinnal habosra keverjük. Megkenjük a kettévágott tortát, a tetejét is, majd tejszínhabbal díszítjük. A kenés előtt rumaromás vízzel meglocsolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.