Lepje meg kedvesét egy finom málnás granitával, amely pillanatok alatt elkészíthető a szerelmesek napjára.
Hozzávalók:
A málnát átválogatjuk és néhány szép szemet félre teszünk a díszítéshez. A maradék málnát egy bot mixerrel összetörjük, majd egy szűrön áttörjük, hogy a kis magokat eltávolítsuk.
Az almalét a mézzel együtt összekeverjük a málnapürét.
Az így elkészült krémet egy felfújt formába, vagy egy műanyag edénybe töltjük, és letakarva a fagyasztóba tesszük. Kb. 1 óra múlva, majd 30 percenként a megfagyott krém széléről egy kanállal rétegeket szedünk le, majd újra belekeverjük a krémbe.
Így egy tört jéghez hasonló granitát kapunk, amelyet ezután előhűtött poharakba töltünk, majd mentával és a félretett málnaszemekkel díszítjük.
A recept a Holló és Társa Kiadó gondozásában megjelent Desszertek című könyv alapján készült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.