Hozzávalók
Elkészítés
Keverjük össze a cukrot a tojássárgával, a kakaóval és a vaníliás cukorral. Olvasszunk meg 100 g csokit vízfürdőben, majd öntsük rá a tojássárgákra a rum aromával együtt. Ezután adjuk hozzá a lisztet.
Verjük habbá a tojásfehérjéket, majd adjuk hozzá ezt is. Vajazzunk ki egy tepsit, szórjuk meg liszttel, és öntsük bele a tésztát.
Miután megsült, hagyjuk kihűlni, majd hosszában vágjuk ketté. Olvasszunk meg újra 100 g csokit vízfürdőben, és kenjük be vele a piskóta tetejét. Szórjuk rá a darált mogyorót, majd tegyük rá a másik piskótalapot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.