Hozzávalók:
A következő fűszerek keveréke:
A gyümölcsöketkissé nyomkodjuk meg, hogy kiengedjék az olajat, amely a héjban található, ezután sűrűn tűzdeljük meg a szegfűszeggel, majd borítsuk be afűszerkeverékkel, többször egymás után, naponta, egészen addig, amíg a gyümölcs meg nem keményedik!
Ezt követően tegyük bele őket egy nagyobb tálba, vagy egyszerűen csak akasszuk be a szekrénybe aruhákközé! Sajnos egy idő után a fűszergömb elveszti kellemes illatát, de ilyenkor elég, ha belemártjuk meleg vízbe, majd újra megforgatjuk a fűszerkeverékben!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.