Hozzávalók
- 1 csomag bébispenót
- 2 db körte
- 2 zsemle
- parmezán sajt
- 5 ek olíva olaj
- 1 ek almaecet
- só, bors
Elkészítés
Összekeverjük az olajat, az ecetet, a sót, borsot, félretesszük. A zsemléket kockákra vágjuk, és megszórjuk őket parmezán sajttal. Előmelegített sütőbe tesszük, és megpirítjuk.
A körtéket meghámozzuk, félbevágjuk és eltávolítjuk a magházukat. Vékony szeletekre vágjuk őket, majd hozzájuk keverjük a bébispenótot, a kész öntetet, végül megszórjuk a salátát a sajtos zsemlekockával. Grillezett húsok mellé ajánljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.