Hozzávalók (4 személyre):
- ca. 500 g sütőtökbél (felkockázva)
- 1 közepes fej hagyma (felaprítva)
- 1 gerezd fokhagyma (felaprítva)
- olvasztott vaj
- 1dl narancslé
- ca. 6dl húsleves
- 1 kávéskanál curry
- 2-3cm hámozott gyömbér
- 1dl tejszín (keményre felverni)
Elkészítés
A felkockázott tököt a felaprított hagymával, és a fokhagymával vajon megpárolni, majd felönteni a húslevessel és a narancslével. Fűszerezni a curry-vel, majd lefedve kislángon hagyni egészen elfőni. Összeturmixolni.
A gyömbért citromreszelőn krémesre lereszelni, óvatosan összekeverni a tejszínhabbal.
A levest tányárba, vagy leveses csészébe merni, a gyömbéres tejszínhabot a tetejére helyezni.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.