250 g fusilli tészta
2-3 evőkanálnyi napon szárított paradicsom
15 szem fekete olajbogyó
kígyóuborka fele
1 citrom
2 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítés 2 fő részére
A tésztát bő sós vízben kifőzzük. Közben összevágjuk az alapanyagokat: a szárított paradicsomot vékonyra csíkozzuk, a meghámozott uborkát julienn-re, az olajbogyót karikákra vágjuk.
Egy nagy tálba tesszük a leszűrt tésztát, hozzáadjuk az előkészített hozzávalókat, meglocsoljuk olívaolajjal és ráfacsarjuk a citrom levét. Alaposan összeforgatjuk, tálalásig hűtőbe tesszük.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.