"Mindenevő vagyok, mint a disznók. Egyszer voltam egy főző fesztiválon, ahol a mellettem lévő tévés kollégák is főztek - bogarakat
grilleztek, és kígyót. A bogarat nem, de a kígyóból megkóstoltam egy kisserclit úgymond, a végét."-meséli Ihos, aki több ilyen főzőversenyen felszokott tűnni.
"Édesapám főzött ma, nyúlpörkölt volt kifőtt tésztával, és kertész leves -ezt még Anyukám hívta így. Lehet, hogy többen ismerik, nagyon friss zöldségből készült jópofa kis leves, amit házilag mi már így kikísérleteztünk Ihos módra - ez volt az ebéd ma.
A csúcsformám, amikor nagyon súlyos voltam, az még 20 évvel ezelőtt volt, akkor én 103 kg voltam. Budapestre kerülésem után lefogytam 90-91 kg-ra - ezt nagyon sokáig tartottam. 95 volt még egy időszak, amikor televízióban láttak sokat, és azóta mondják: Jaj mennyit fogyott. Igen, mert akkor még 95 kg voltam. Nagyon szépen lementem 85-86-ra, és ez most már a verseny súlyom, ezt nagyon könnyen meg tudom tartani.
Baromi egyszerű dologra esküszöm: Nem lehet 6 óra után vacsorázni. Kerülni kell a zsíros ételeket, de ne legyen egyoldalú, mindig egy kis változatosság. Ha az ember ezt meg tudja oldani, és mindenből olyan jó közepesen eszik, akkor képes arra - ahogy én is képes voltam -, hogy az elmúlt évek során 16-17 kilót le tudok adni úgy, hogy nem veszem észre."-tudhajtuk meg a titkot a mi szeretettre méltó Kató néninktől.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.