összetevő

https://cdn.borsonline.hu/2021/07/C6Ju7tjqb9rE0d06piv-DCe_h8Tc0LiQwHZBcleBCkM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc4Nzk0ZTEzNmQ1NDQ4ZGE4MDUzNDZjNGJkZmY4M2Nk.jpg
Test és lélek

Egy cseppet adj ebből a karamellszószhoz, leesik az állad a végeredménytől

Emeld új szintre ezt a pofonegyszerű finomságot!

https://cdn.borsonline.hu/2019/01/kosA_tZklJ2BgAHhc7-cMje-dPgB6JiGM5FxUBKXk8I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzNzkxNjM4ZmEyZTQ5MWFiYTU1MTI4M2I1MDQxYzI1.jpg
Aktuális

Füstölt hússal tuti a kocsonya

Csak hidegben lehet készíteni – mondják a kocsányáról a háziasszonyok, akik nem szeretik, ha a hűtőben foglalja a helyet. Most indul a szezonja: egyrészt a januári időjárás pont megfelelő, másrészt decemberben amúgy is roskadásig van...