Aktuális

Gaál Noémi Ázsia után ismét időjósként lesz látható a képernyőn

Bors

Létrehozva: 2017.04.29.

A Blikk értesülése szerint Gaál Noémi is az ATV-n folytatja pályafutását. A népszerű időjós előbb még szerepel egykori munkaadója, a TV2 legújabb show-jában, az Ázsiai Expressz után azonban már az ATV képernyőjén lesz látható.

– Nagyon örülök annak, hogy mind a két csatornában megvolt ahhoz a nyitottság, hogy részt vehetek ebben az óriási kalandban, amit az ázsiai verseny jelent, és elvállalhattam az ATV-n ezt a reményeim szerint hosszú távú feladatot – nyilatkozta Gaál Noémi.

„Gaál Noémi az Ázsia Expresszre szerződött le, nem okoz semmiféle problémát, hogy időjósként egy kisebb csatornán lesz látható” – jelentette ki a TV2 sajtóosztálya.

– Hosszú hetek teltek el a TV2-től való távozásom után, és már kezdtem berendezkedni egy képernyő nélküli és bevallom, kicsit kényelmesebb életre, amikor jött a felkérés. Nagyon örültem, hogy újra mozgalmas időszak vár rám, és az is jó érzés, hogy számítanak rám, hogy számoltak velem, visszaigazolást jelentett számomra ez a megkeresés. Várom már az új feladatot, igaz, a biztonságos vizeken maradva időjósként dolgozom majd a csatornánál – jelentette ki a tévés.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek