Hozzávalók:
2 avokádó
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál aprított petrezselyem
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál majonéz
1 teáskanál mustár
1 teáskanál tejföl
4 - 5 csepp worcester szósz
só
bors
Elkészítés:
Egy tálba az avokádó húsát kikaparjuk. A fokhagymát összenyomjuk.
Az avokádóhoz adjuk afokhagymát, a majonézt, a petrezselymet, a citromlevet és összeturmixoljuk.
Hozzákeverjük a tejfölt, a mustárt, a worcester szószt, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.