VV Fanni barátnője sírva vallott a bíróságon

Sírva, remegve érkezett a tárgyalásra Novozánszki Fanni legjobb barátnője, B. Erika, aki szerint ha anyagilag úgy állt volna, a vádlott őt, és nem Fannit öli meg. De a nő arról is beszélt, hogy VV Fanni fel akart hagyni a prostitúcióval.

Sírva, remegve érkezett a tárgyalásra Novozánszki Fanni legjobb barátnője, B. Erika, aki szerint ha anyagilag úgy állt volna, a vádlott őt, és nem Fannit öli meg. De a nő arról is beszélt, hogy VV Fanni fel akart hagyni a prostitúcióval.

Hosszú szünet után szerda reggel 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye, ahol sor került az ügy vádlottja, B. László és a meggyilkolt valóságshow- szereplő legjobb barátnője, B. Erika szembesítésére. A 42 éves, magas, vékony, fekete hajú, dekoratív nő remegő lábakkal, kisírt szemekkel érkezett a bíróságra, ahol először rá sem mert nézni a korábban „lelkitársaként” emlegetett B. Lászlóra. A barátnő szerint ugyanis visszagondolva, ő sem volt biztonságban.

Novozánszki Fannit egy valóságshow-ból ismerte meg az ország. A lány a műsor után prostituáltként dolgozott, de új életet szeretett volna kezdeni © Móricz István/Bors

Ha nem Fanninak, hanem nekem van pénzem, most én lennék a helyében, és engem nem találnának három éve – csuklott el a hangja Erikának, aki könnyeit nyelve kijelentette – a vádlott állításaival ellentétben –, semmi köze Fanni eltűnéséhez.

Ez is érdekelheti!

Megkezdődött VV Fanni ügyének a tárgyalása - Nem találják a koronatanút!

VV Fanni holttestét sósavval tüntethették el

Folytatódik a VV Fanni-ügy: szembesítik az emberöléssel vádolt B. Lászlót és Fanni egyik barátnőjét

Bírónő, esküszöm, semmi közöm és szerepem abban, hogy Fanni eltűnt – zokogott B. Erika, akinek egy korábbi vallomása is felolvasásra került, amiben arra utal, hogy mióta kiderült, B. László a vádlott, fél még egy helyiségben is lenni vele. B. Erika a bírónőnek tagadta, hogy egy projekt kapcsán ő segített volna B. Lászlónak Fannival megismerkedni, állítása szerint a férfi kuncsaftként jelentkezett be a lánynál, s így jutott be a lakásába. Azt azonban Erika sem tagadja, hogy ő maga mesélt róla a vádlottnak, hogy Fanni az eltűnése másnapján mellműtétre készült, s hogy a barátnője pár hónappal ké­- sőbb végleg el akarja hagyni az országot, amire szintúgy félretehetett.

A hosszú, fekete hajú, 42 éves nő a tárgyalás alatt többször sírva fakadt. Akkor is kerülte B. László tekintetét (jobbra), amikor az szokatlan módon kérdéseket tett fel neki © Bánkúti Sándor/Bors

– Lászlóval jóban voltunk, és tudta, hogy Fanninak operációja lesz, amire már megvan a pénz – vallotta Erika, aki azt állítja, a vádlott lépten-nyomon azzal nyomasztotta, hogy egymillió forintra van szüksége. B. László máshogy emlékszik az eseményekre, aki rendhagyó mód átvette védője, dr. Bálint Roland szerepét a tárgyaláson, s maga kérdezgette, s állította saját, olykor ellentmondásos vallomásaival szembe a barátnőt. B. Erika kezdeti remegése, félelme szép lassan zokogó dühbe fordult, s minden bátorságát összeszedve, a vádlott tekintetét kerülve, de állta a sarat, s válaszolt a ma már rettegett egykori lelkitársának.

Az ügyészi és sértetti oldal kifogásolta, hogy ügyfelem ennyi kérdést tett fel, de itt minden apró részletnek jelentősége van. László próbálta megmutatni, hogy B. Erika nem mond igazat és elfedi a valóságot – mondta a Borsnak dr. Bálint Roland, aki szerint B. Erika rángatta bele a vádlottat az egészbe. Nehéz igazságot tenni, vajon ki hazudik és ki nem, de egy biztos, egy percre mindenkinek megállt a szava, és néma csend honolt a tárgyalóteremben, amikor a zokogó barátnő Fanni terveiről mesélt.

Az volt a barátnőm nagy álma, hogy abbahagyja ezt az életet, a prostitúciót, és Amerikában új életet kezd. Már repülőjegyet is nézett. A karácsonyt még itthon töltötte volna, de utána maga mögött hagyott volna mindent – mondta könnyek között Erika, aki szerint ha Fanni élne, már régesrég kereste volna őt, mert napi kapcsolatban álltak, s az első számú bizalmasa volt.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors