Valóban szétmentek – Elköltözött szerelme Hódi Pamelától

A Bors úgy tudja, a focista már el is költözött Hódi Pamelával közös albérletéből, de a barátok szerint még van remény a békülésre, csak idő kérdése.
A Bors úgy tudja, a focista már el is költözött Hódi Pamelával közös albérletéből, de a barátok szerint még van remény a békülésre, csak idő kérdése.

Hétfőn derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Hódi Pamela és focista vőlegénye, Tóth Bence kapcsolata hullámvölgybe került, és a pár körül szakítást rebesgetnek. Pamela aznapi bejegyzéséből pedig - amiben türelmet és együttérzést kér a követőitől - szintén erre lehetett következtetni.

A Bors azonnal tárcsázta a csinos influenszert, hogy megkérdezzük, valóban igaz-e a pletyka, de nem szeretett volna nyilatkozni. Azonban azóta megtudtuk, hogy Pamela és Bence útjai valóban különváltak. A kérdés csak az, hogy végleg vagy egy időre.

Egy komolyabb mosolyszünetről van szó, És Bence már el is költözött a közös albérletükből, de reméljük, hogy ez nem végleges.

– Szerintem van még remény arra, hogy rendeződnek a dolgok köztük, de most mindkettőjüknek időre van szüksége – mesélte a Borsnak a pár egy közeli barátja, aki úgy véli, az elmaradt esküvő és a karanténidőszak komolyan rányomta a bélyegét a kapcsolatra.

Pamela kapcsolatát alighanem a karantén tette tönkre © Bors

De ahogy Pamela rajongóit, úgy a családtagokat, barátokat, ismerősöket is meglepte a pár magánéleti válsága, hiszen nagyon jól megvoltak. Alig egy hónapja nagyobb albérletbe költöztek, és naponta posztoltak a költözésről, valamint arról, hogy hogyan csinosítgatják együtt, boldogan az új, közös otthonukat. Ráadásul heteken belül egy hatalmas lagzi keretében egybekeltek volna.

Ehhez képest most úgy fest, se esküvő, se közös otthon, se közös élet...

Pamela jelenleg barátai körében tölti az idejét, akikkel kirándulnak, főzöcskéznek. A csinos édesanya alighanem így próbálja feldolgozni a csalódást. Bence posztajiból is azt látszik, hogy szívfájdalma elől családi-baráti körbe menekült.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors