Vajna Timi titkos szépségversenyt rendez

Titkos partin választják meg idén a Miss Universe Hungaryt, Vajna Timi azonban a Borsnak elmondta: két év múlva az egész világ minket figyelhet.
Titkos partin választják meg idén a Miss Universe Hungaryt, Vajna Timi azonban a Borsnak elmondta: két év múlva az egész világ minket figyelhet.

Nyolcvankilenc ország szépségkirálynője találkozna Magyarországon, hogy itt válasszák meg a Miss Universe legszebbjét – ez Vajna Tímea terve, akit a Bors az idei magyar döntő kapcsán keresett meg, de jóval többet árult el lapunknak. Eddig sokan abban is kételkedtek, hogy idén megválasztják a Miss Universe Hungaryt, de Andy Vajna felesége az utolsó pillanatban óriási lendületet vett.

– A szponzorok még úgy is mellettünk vannak, hogy televíziós megjelenést nem tudunk biztosítani nekik – mondta lapunknak Timi. – Andy három évre vette meg a verseny jogait: az első év a felvezetés, jövőre pedig már egy nagy televízión egy fergeteges show-val képzeljük el a folytatást, és két év múlva szeretnénk, ha a Miss Universe világversenyét itt, Magyarországon rendezhetnénk meg – magyarázta. Timi azt mondja, a versenyéről valóban keveset lehetett hallani, mert szinte sehol nem reklámozták. Ő azonban éjt nappallá téve dolgozott.

© Fotó: MTI

– Közel ezer lány jelentkezett az ország minden részéből, ügynökségeken keresztül kerestük a legszebbeket. Szeretnénk újra pozicionálni a versenyt és a királynői címet. Andy ötlete volt, hogy amerikai minta alapján, a döntőre csak meghívásos alapon jöhetnek a nézők. Csak egy nagyon szűk kör lehet majd jelen. Annyira exkluzív lehet, hogy még a helyszínt is igyekszünk titkolni. Természetesen az egészet rögzítjük kamerákkal, és az interneten bárki megnézheti. A színpadi fényekért, a látványért a férjem kezeskedik. Amihez hozzányúl, siker lesz. Szeretném, ha a királynőmet úgy szeretnék, mint Venezuelában szokás. Sok jótékonysági akciót tervezünk majd vele. A verseny azonban nem csak neki, az összes döntősnek ugródeszka lehet, és hozhat modellkarriert, filmszerepet. Mindenkit segíteni, támogatni szeretnénk – magyarázta Timi, aki az elmúlt hetekben csak a hajnali órákban tudott lefeküdni a teendői miatt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors