Vajna Tímea: sosem vagyok féltékeny a férjemre

Bemutatták a Miss Universe Hungary koronáját, amit hétfőn este érdemelhet ki egy ma még ismeretlen lány. Vajna Tímea a Borsnak elmondta: férjével azonos az ízlésük, ami a szépségeket illeti.
Bemutatták a Miss Universe Hungary koronáját, amit hétfőn este érdemelhet ki egy ma még ismeretlen lány. Vajna Tímea a Borsnak elmondta: férjével azonos az ízlésük, ami a szépségeket illeti.

Hétfő este megválasztják a Miss Universe Hungary 2014 cím gazdáját úgy, hogy – a verseny történetében először – nem láthatjuk televízión a koronázást. A licenctulajdonos, Vajna Tímea szerint ez is volt a tervük. Tegnap (kedden) sajtótájékoztatót tartottak a döntővel kapcsolatban, amelyen nemcsak Timi, hanem férje, Andy Vajna is megjelent. Az eseményen bemutatták a királynő koronáját is.

– Csaknem egy hónapon át készítették a koronát – mondta Tímea. Férje pedig arról is beszélt, hogy idén a döntőt kizárólag az interneten közvetítik:

– A licenctulajdonos azzal keresett meg bennünket, hogy szeretné, ha átvennénk a magyarországi szervezés jogát. A Miss Universe Hungary ugyanis több annál, mint hogy más versenyekkel együtt legyen megszervezve. Három évre kaptunk szerződést, jövőre szeretnénk már televízióban is közvetíteni, arra a két évre pedig már nem csak a magyar versenyt, hanem a Miss Universe World világversenyt is Budapesten rendeznénk. De már most egy olyan show-t szeretnénk mutatni, ami nem a megszokott, hanem valami teljesen új – magyarázta Vajna.

Felesége azt sem titkolta, hogy lesz meglepetés ezúttal is:

– Világsztárt is hívtunk az eseményre, de hogy ki ő, az csak hétfőn este derül ki – mondta Timi, aki egy teljesen áttetsző csipkeruhában jelent meg az eseményen.

Ezúttal sem hozták nyilvánosságra a döntőbe jutott tizenhat lány nevét, így ez feltehetően csak hétfőn este, az élő show-n derül ki.

– Gyönyörű lányok vannak, és sokan közülük még szinte tisztában sincsenek azzal, mennyire szépek. Úgy kell megtanítani nekik, hogyan járjanak, nyi­latkozzanak, annyira érintetlenek – mondta Timi, majd a Bors kérdésére elárulta: szép lányok ide vagy oda, férjében továbbra is bízik.

– Nem vagyok féltékeny Andyre. De azt elárulom, az ízlésünk teljességgel megegyezik. Ugyanazok a lányok tetszenek nekünk, szinte kivétel nélkül – magyarázta Timi, majd férje egy vicces félmondattal kontrázott: meg fiúk is!

A közös gyerekkel kapcsolatban csak annyit jegyeztek meg: kérdésünk még nem időszerű.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors