Unja a karantént Hódi Pamela

Unalmasan és lassan telnek a napjai – derül ki Hódi Pamela rendszeres helyzetjelentéseiből, melyeket a koronavírus miatt kötelező karanténja alatt tesz közzé.
Unalmasan és lassan telnek a napjai – derül ki Hódi Pamela rendszeres helyzetjelentéseiből, melyeket a koronavírus miatt kötelező karanténja alatt tesz közzé.

Egy héttel ezelőtt tudatta követőivel Hódi Pamela: hiába tett meg minden óvintézkedést, elkapta a koronavírust. Instagram-oldalán azóta is helyzetjelentésekkel árasztja el a kíváncsiskodókat, melyekből kiderül, hogyan is vészeli át a karantént, illetve éppen hogy érzi magát.

© Ripost

Takarítok, ülök, fekszem, alszom, olvasok, filmezek, fürdök, dolgozom, telefonálgatok. Nagyon szörnyű ez a bezártság – írta Pamela, akiről valószínűsíthető, hogy nemcsak kislányától, Natitól, de vőlegényétől is távol tartja magát, amíg át nem vészeli a karanténidőszakot.

A Ripost úgy tudja, Pamela focista szerelme, Tóth Bence autója egy ideje nem parkol a szokásos helyen.

Mindig a ház előtt áll az autója, de már napok óta nem láttam. A kocsit, és őt sem – magyarázta a lap környéken lakó olvasója.

© Ripost

Ez is érdekelheti!

Aggódnak Hódi Pamela rajongói: Berki Olaszországba vitte nyaralni kislányukat

Pszichológus kezeli Hódi Pamelát a szakítás után

Hódi Pamela szerint téglát csapott hozzá Bence a szakítással

Szakított vőlegényével? - Hódi Pamela élete válságba került

A közelmúlt eseményei után nem csoda, hogy a jegyesek külön töltik a karantént, Pamela és Bence ugyanis a járvány első hullámában éjjel-nappal együtt voltak, ami kisíján kapcsolatuk végét jelentette.

Kitört a vírus, egész nap a lakásban kényszerültünk maradni, és a másfél hónap bezártság alatt olyan gondjaink támadtak, amikkel nem tudtunk megbirkózni – nyilatkozta a szakítás után még májusban az egyik hetilapnak.

A páros azonban nem bírta sokáig egymás nélkül, a mosolyszünet után nagyjából két hónappal kibékültek. Érthető tehát, ha nem mernek kockáztatni, és az újra felépített harmóniát nem akarják ismét gallyra vágni, és inkább két külön lakásban vészelik át ezt az időszakot.