Tóth Andinak el kell viselnie Szabó Ádámot

Hiába is húzgálja a száját, üzen nyilvánosan, nem kerülheti el volt szerelmét Tóth Andi a Sztárban sztár showban. Sőt könnyen lehet, hogy akár megkapja duettpartnernek.

Hiába is húzgálja a száját, üzen nyilvánosan, nem kerülheti el volt szerelmét Tóth Andi a Sztárban sztár showban. Sőt könnyen lehet, hogy akár megkapja duettpartnernek.

Képtelen továbblépni a sérelmein Tóth Andi. Az énekesnő és Szabó Ádám szakítása komolyan rányomja a bélyeget az ország legnagyobb házibulijának hangulatára, vagyis a TV2 Sztárban sztár című műsorra. A szórakoztató átváltozások néha nem mentesek az érzelmes pillanatoktól sem, de eddig nem volt példa arra, hogy egy volt szerelmespár, fájdalmas szakításuk után, élő adásban mutassák ki érzelmeiket. A Bors munkatársa végigkövette az eseményeket az első show felvételén, ahol igen fagyos volt a hangulat a korábban elválaszthatatlannak tűnő pár tagjai közt: Ádám 40 pontos produkciója után Andi szemlátomást kerülte az énekest, nem akart neki gratulálni, pe­dig a harmonikás ke­zet nyújtott. Az est to­váb­bi részében szótlanul ül­tek egymás mellett, ám a szuper­show után Andi azonnal az Instagramon üzenet követőinek.

A Sztárban sztár első adásában tapintani lehetett a fiatalok között a feszültséget © Ripost

Az, hogy én hogyan reagálok Ádám produkciójára: nyilván senki nem lát bele, köztünk mi történt. Ádámnak van ez a jó ember, jó kisfiú imázsa, amit nagyon gondosan épít is, de én nem tudom megjátszani magam, ami a szívemen, az a számon és a fejemen. Tarthatjátok jó embernek, én nem tartom annak, ez az én problémám, hogy miért – mesélte Andi a videóban, ami után nem sokkal egy újabb üzenetet rakott ki hivatalos felületére. A konfliktus a képernyőn ke­resztül is egyértelműen érezhető a sztárpár tagjai között, nem beszélve a színfalak mögött zajló drámákról.

Tóth Andi még arra sem hajlandó állítólag, hogy normalizálja a helyzetüket © Szabolcs László/Ripost

Információnk szerint Andi ott is feltűnően kerüli Ádámot, a legminimálisabb kommunikációra se hajlandó kedvesével, sőt a mai napig hevesen reagál arra, ha csak a nevét meghallja, így a fiúnak esélye sincs arra, hogy normalizálja a helyzetüket. A TV2 stúdiójában és próbatermeiben egyelőre nem okozott fennakadást a feszült hangulat, ám azt nem tudni, hogyan alakulnak a következő hetek, ugyanis bármennyire is szeretné Andi, lehetetlenség lenne elkerülnie volt szerelmét, hiszen a show-nak folytatódni kell.

A Bors azt kérdezte a produkciótól, hogy van-e arra lehetőség, hogy a Sztárban sztár show-ban elkerüljék egymást a fiatalok.

© Szabolcs László/Ripost

Amennyiben érkezne is hozzánk hivatalosan ilyen kérés, a műsor szerkesztési szabályainak értelmében elkerülhetetlenek ezek a helyzetek. A következő hetekben is bármikor előfordulhat, hogy közös produkcióban szerepeljenek, vagy éppen egymás mellett foglaljanak helyet a produkciók értékelése alatt – mondta Németh Ádám, a Sztárban sztár senior kreatív producere. Amíg Andi volt párjával van elfoglalva, addig Ádám a háborúskodás helyett a jövőbe tekint: közel 10 kilótól szabadult meg, és jövő héttől új kihívások elé néz, amiről a Borsnak mesélt először a jóképű énekes.

Ez is érdekelheti!

Micsoda meglepetés! Megvan a Sztárban sztár első kiesője

Bombafeneket villantott a Sztárban sztár szexi énekesnője - fotó

Fésűs Nelly: Szeretem, ha a párom irányít – interjú

Felvettek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem harmonika szakára, ami rettenetesen izgalmas számomra. Már csak egy évem van az alapképzésből, és a vírus helyzet lehetővé tette, hogy több időm maradjon a ta­nulmányaim befejezésére. Elképesztően várom, izgalmas lesz az új élet, a velejáró kihívások – mesélte Ádám, aki az első hét sikere után ezúttal Fenyvesi Gabit alakítja majd a vasárnapi élő show-ban.

Akrobatikus mutatvány

A világ egyik legmegdöbbentőbb külsejű énekeseként láthatják vasárnap este Molnár Tamást. A jóképű énekes Billie Eilish-ként okozott meghökkentő pillanatokat, az énekesnő Bad Guy című dalával állt szín­padra egy kék parókában. Tomi azonban a héten tovább emeli a tétet, és a gót énekes, Marilyn Manson bőrébe bújva bizonyíthat majd, méghozzá gólyalábakon. Mint kiderült, kedvese, Cynthia Dictator Manson egyik legnagyobb rajongója, ezért az extrém sminkjeiről, megjelenéseiről is ismert fotóművész is segíti az átalakulásban.

© TV2

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors