Te is tudod, hogy ez nem sült jól el, és magyarázod a bizonyítványod – szétszedik Tóth Andit a kommentelők, pornóforgatást emlegetnek

Van, aki szerint nincs semmi baj azzal, ha egy fiatal, csinos énekesnő lenge öltözékben forgat klipet, más azonban úgy érzi: A parkban már-már egy erotikus mozi felvezetése is lehetne.
Van, aki szerint nincs semmi baj azzal, ha egy fiatal, csinos énekesnő lenge öltözékben forgat klipet, más azonban úgy érzi: A parkban már-már egy erotikus mozi felvezetése is lehetne.

Jó ideje nem adott ki igazán emlékezetes dalt Tóth Andi, akiről az utóbbi időben inkább csak szakítása, sajtótájékoztatós mellvillantása, illetve egyéb szexizései kapcsán hallhattunk, no meg persze láthattuk más sztárok bőrébe bújva a Sztárban sztár adásaiban – így kijelenthetjük, úgy kellett már rajongóinak egy új dal, mint egy falat kenyér.

Ennek ellenére (vagy épp ezért?!) borítékolható volt, hogy azt már a megjelenés előtt apró cafatokra szedték a neten: sokaknak ugyanis már az ízelítő képsorok alatt sem tetszett, hogy miért kell egy szál bugyiban a kamera elé állnia, ráadásul pont egy őszi, nem mellesleg szabadtéren forgatott klipben.

A dal azóta megjelent, és szűk három nap alatt 230 ezren nézték meg, ami igen szép teljesítmény, főleg, ha azt nézzük, hogy Andi utóbbi három évben megjelentetett szólódalain egész pályafutásuk alatt, ha ennyi kattintás összejött. Eddig a 2017-es Shouldn't muzsikált a legjobban, de az is csak 248 ezer megtekintést kalapozott össze, az meg ebben a tempóban kábé már estére túl lesz szárnyalva. (2016-ban még jobban ment Andi dalainak szekere, akkor még egy klipje közel 900 ezret, egy másik 1,6 millió megtekintést ért el.)

Bejött a bugyis botrány

Szóval alapvetően bejött Andiék számítása, a pulcsis-bugyis parkos szexizés (melynek címe egyébként: A parkban) érdekli az embereket. Az más kérdés, hogy miért. A kommentelők egy része szerint ugyanis nincs mese, itt nem az énekhangért jönnek a lájkok és a megtekintések.

Na most csinálj egy másik klipet felöltözve, és lássuk, mennyi nézettsége lesz egy nap alatt..! – írja valaki az énekesnő Instáján.

Bugyi, pulcsi, némi mell(alj)villantás: sokak szerint összesen ennyi Andi új klipje © YouTube

"Télen meztelen nyomsz majd a mikulással egy videót?" – teszi fel a kérdést egy másik kritikus.

"Szép vagy. A zene lagymatag, a szöveg gyenge. De ettől még szép vagy. Csak itt most nem szépségkirálynő-választásról van szó. Szerintem te is tudod, hogy ez nem jól sült el, és magyarázod a bizonyítványod – osztotta meg a véleményét valaki annak kapcsán, hogy Tóth Andi boldogságban úszva osztotta meg egy Insta-posztban a nézettségi adatokat.

Sokak szerint az énekesnő megint csak a testével akarja felhívni magára a figyelmet, míg más szerint ha az amerikai sztárok megtehetik ugyanezt, akkor ő miért ne? © YouTube

"A szüleid és nagyszüleid biztosan büszkék rád, ha látják ezt a videoklippet. Mikor otthon kicsiként ugrálóköteleztél, biztos arra gondoltak, hogy drága kis Andikánk egyszer még tangában fog feszíteni egy videoklipben. Bocsi... Tudom, ez bunkó... De kikívánkozott"

Persze volt, aki jóval durvábban fogalmazott: "Rakd ki a PornHubra, hátha több lesz a like!"

És vannak hasonló kritikák közvetlenül a klip alatt is:

"Normális cuccban ezt nem lehetne?! Ezzel most konkrétan azt érted el hogy mindenki K****ÁNAK nézzen! Gratulálok!"

"Lehet, ha ezt a forgatást épp látom, arra gondolok, hogy valami előzetes pornófilm forgatás, vagy valami hasonló."

Forgasson pokrócban?

Persze vannak, akik a fiatal énekesnő védelmére kelnek a kommentháborúban.

"Ameddig Shakira, J.LO, Kylie M. és még sorolhatnám, akik több mint kétszer idősebbek, mint te, forgathatnak lenge öltözetben, akkor te is megcsinálhatod!" – szól az egyik komment, míg egy másik hozzászóló azt a kérdést teszi fel, hogy vajon mi lenne a megfelelő, ha Andi egy pokrócba csavarná a testét, és úgy forgatna klipet?!

Zámbó Jimmy fiának tetszett a produkció © Instagram

Egy Insta-komment tanúsága szerint egyébként Zámbó Krisztián is azoknak a táborát erősíti, akiknek bejött a klip.

Ez is érdekelheti!

Újra randizik Tóth Andi – sármos srác csavarta el a fejét

Tóth Gabi könnyekben tört ki a tévé előtt: Tóth Andi miatt sírta el magát

Ezt is megértük: Tóth Andi is ledöbbent, hogy senki sem szólt be neki szexi fotója miatt

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors